.

Възглавница за краката BEAUTRIP | Ергономични Странични въздушни възглавници за сън | Възглавница за коленете от пяна с памет ефект с каишка за странично сън | Възглавн?

Възглавница за краката BEAUTRIP | Ергономични Странични въздушни възглавници за сън | Възглавница за коленете от пяна с памет

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

? Ергономично заоблен ДИЗАЙН - Ергономичен дизайн възглавница за краката BEAUTRIP са се повтаря извивки на човешкото тяло, при запазване на краката в естественото си положение по време на сънЗа разлика от традиционните възглавници за коленете, възглавница за коленете на BEAUTRIP се различава наистина ергономичен дизайн с меки завои и форма на сърцето, което е удобно за мъже и жени, и може едновременно облегать краката и коленете.Дава ви по-здравословен и дълбок сън, който продължава през цялата нощ!. ? Конструкция, с еластична гумена лента : Нашата възглавница за коленете с еластична лента, за да не соскальзывала при регулиране на разпоредби за сън, не е нужно да се мъчите при изключване на светлината и да осигури комфортен сън през цялата нощ. ? ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ПЯНА С ПАМЕТ ефект, ПОДВИЖНИ и МОЮЩИЙСЯ калъф - Коленете BEATRIP са изработени от висококачествена пяна с памет ефект.Калъф за възглавници, изработени от висококачествена дишаща и лека катионной тъкан, която не се свие и не се навива, благодарение на което пяна memory foam дълго време ще остане суха и гигиеничной.Моля, извадете пяна с памет ефект чрез закопчалка-с цип и калъфка за изпиране на ръка или в машината. забележка : Сърцевината на възглавницата с ефект на паметта не може да се пере. ? СПИ по-ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ - Възглавница за коленете на BEAUTRIP sleeping - добър компаньон за хора, които не са достатъчно сън.Всеки, който страда от дискомфорт по време на сън, могат да се възползват от клиновидными възглавници за коленете.Можете да го поставите там, където ви трябва, например, в областта на бедрата, телета, скута ви или дори врата.Възглавница за краката е наистина много помага, и неговата топлина добре дошли на бременните жени и тези, които спят на своята страна. ? ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Възглавница за краката BEAUTRIP за сън може да се използва не само в леглото, на дивана, в офиса, в люлеещия се стол, докато, в самолета или в по-дълги пътувания, но и като добър подарък, за да изразят своята грижа на този, когото обичате.Тази красива възглавница е широко използван, когато хората спят, четат или гледат телевизия.Нашите възглавница средна плътност, ако никога не сте използвали възглавница за коленете, към нея може да се наложи известно време да свикне.Може би, ще изпитате известен дискомфорт в продължение на първите две седмици, докато тялото ви се опитва да се приспособи към правилното статус, това е нормално и не се тревожи за нищо.Ако сте забелязали лек мирис при първото отваряне на опаковката, моля, не се притеснявайте, това е миризмата на Прясна пяна", той не е вредно.Тя ще изчезне в рамките на няколко дни след разопаковане на пяна и вентилация.Винаги се консултирайте със специалист преди употреба на този продукт при определени състояния на здравето.

Декларирани характеристики