.

Аксесоари за отбиване от гърдата с подсветка Dilovely Baby, Набор от силиконови аксесоари за хранене, Комплект детски чинии и Мисок, Смукателна чиния за детска купичка с ?

Аксесоари за отбиване от гърдата с подсветка Dilovely Baby, Набор от силиконови аксесоари за хранене, Комплект детски чинии

BGN 12.66

Сума
Налично за поръчка

? Един комплект решава всички : Напълно зареден комплект за хранене на бебето включва в себе си всички аксесоари за детско хранене за деца : 1 присоску, 1 полипропиленовую лъжица и полипропиленовую щепсела за самостоятелно хранене, 1 лигавник с уловителем храна и 1 силиконовата купаТози набор от детски чинии и мисок ще помогне на вашето дете да премине към самостоятелно хранене. ? Безопасно за бебета : Нашите детски купички и лъжици, произведени от хранително-силикон, не съдържат BPA, олово и фталатов.В детската силиконовом комплекта за хранене не пълнители или вредни вещества, които биха могли да протекат в храна за вашето бебе!. ? Насърчаване на самостоятелно хранене : В сравнение с други продукти, нашите детски чинии и чаши със система за всмукване са се увеличили размер на основата нещастници baby bowl & plate.Дори ако се добавя твърда храна, здрав смукателна в основата може да продължава да държи на масата.Освен това, използването на набор от детски принадлежности пп лъжица и pp fork от полипропилен са подходящи за самостоятелно хранене за първи път!. ? Издържа на високи и ниски температури : Този комплект чинии и мисок за деца могат да издържат на температури от -4 ° С до 392 ° С, което го прави безопасен за микровълнова печка.Мият чиниите след ядене, лесно, можете дори да я поставите на най-горния рафт на миялната машина. ?Подаръчен комплект за деца : Нашата чиния и купа за малки деца, идеален за бебета и деца от всички възрасти, тъй като това е удобен и забавен начин да се насладите на храната, не испачкавшись.Комплекти прибори за 6 човека - чудесен подарък за партита в чест на раждането на детето и на наскоро направени родителите.

Декларирани характеристики