.

Цветни салфетки с шарени фламинго (3) 22*11 см От Памук За Оригване на Новородено, Меки и Абсорбиращи Кърпички За оригване на Новороденото, 4 бр.

Цветни салфетки с шарени фламинго (3) 22*11 см От Памук За Оригване на Новородено, Меки и Абсорбиращи Кърпички За оригване

BGN 19.46

Сума
Налично за поръчка

【Покритие голям размер】 : Кърпи за оригване с размер 22 * 11 инча осигуряват широко покритие на рамото на мама и татко и са необходими, тъй като неопитни и опитни родители при присмотре за своите деца 【Висококачествени памучни кърпички за оригване】 : Нашите дебели кърпи за оригване се състои от 4 слоя памучна прежда.Положителен слой от 100% органичен памук осигурява нежно докосване за деликатната кожа на вашето бебе и сигурно за чувствителна кожа на вашето дете, като осигурява по-специални грижи за вашето дете. 【Отлично качество на изработка】 : Плат за детска оригване е приятна за кожата, цветни мотиви, процесът на подшивания, без потертых ръбове.Горната шевна тесьма, може да се използва за закачане и лесно съхранение, не заема много място. 【Практичност】 : Това е кърпа от оригване може да се използва като салфетка за измиване на бебето, салфетка, за изсушаване, леко одеяло, както и промяна на мат, детски лигавник, кърпа за ръце и т. Има много приложения както за бебето, така и за мама, с татко. 【Добра водопоглощающая способността】 : Махровая плат за оригване кърпи / хавлии и композитен материал от водоустойчив филм, с отлично попиваща способност, за да се предотврати изтичане на вода.Водоустойчив филм от композитен TPU материал за ниския бадем хавлиени кърпи предпазва от проникване на долния слой, който може да се използва като чаршафи от оригване, за да пия вода, без да се изсипват и ефективно предотвратяване на замърсяването на дрехи. 【Покритие голям размер】 : Кърпи за оригване с размер 22 * 11 инча осигуряват широко покритие на рамото на мама и татко и са необходими, тъй като неопитни и опитни родители при присмотре за своите деца. 【Висококачествени памучни кърпички за оригване】 : Нашите дебели кърпи за оригване се състои от 4 слоя памучна прежда.Положителен слой от 100% органичен памук осигурява нежно докосване за деликатната кожа на вашето бебе и сигурно за чувствителна кожа на вашето дете, като осигурява по-специални грижи за вашето дете. 【Отлично качество на изработка】 : Плат за детска оригване е приятна за кожата, цветни мотиви, процесът на подшивания, без потертых ръбове.Горната шевна тесьма, може да се използва за закачане и лесно съхранение, не заема много място. 【Практичност】 : Това е кърпа от оригване може да се използва като салфетка за измиване на бебето, салфетка, за изсушаване, леко одеяло, както и промяна на мат, детски лигавник, кърпа за ръце и т.

Декларирани характеристики