.

6,25-Цолови Сверхширокие Керамични Издигнати Котешки Паници, Обновена Повдигнати Порцеланова Купа за Котешки храна и Вода, Купичка за храна за домашни любимци Без с?

6,25-Цолови Сверхширокие Керамични Издигнати Котешки Паници, Обновена Повдигнати Порцеланова Купа за Котешки храна и Вода, Купичка

BGN 14.67

Сума
Налично за поръчка

1 х Синя щампована порцеланова купа за котки 1 x Orange щампована порцеланова купа за котки. 【Издигнати котешки паници】 Височина котешки паници, е 4,3 инча, за да ги предпази шиен отдел на гръбначния стълб.По време на хранене котки не трябва прекалено силно да наклони главата си, за да покормиться.Това помага на котката-лесно да поемат и улеснява нейното периодично повръщане по време на хранене. 【Допълнително по-широк】Зона за хранене в купа за котки е с кръгла форма, благодарение на което храната може да се сгъва или да падне в център, както и поддържане на чистотата в помещението за хранене.Купа ширина 6,25 инча предотвратява появата на умора от брадата си и лицето му запазва чиста, отдаване под наем на котки по-добре се наслаждавайте на всяко хранене. 【Материал премиум-клас】 Кулинарна купа за котки с елегантен външен вид и гладка повърхност, изработена от висококачествена керамика, която е здрава и лесен за почистване. 【Универсални комплекти котешки мисок】2 купички за храна за домашни любимци и вода в комплект, повдигнати котешка купа с капацитет 10 грама храна.Спестете време, добавяне на продукти, отново и отново. 【Сладки котешки паници】 Различни цветове и catlike щампи правят кошачью купа е по-привлекателна.Много стилен, за да се превърне в украса на дома си.И той е идеален както за суха, така и влажна храна. 【Издигнати котешки паници】 Височина котешки паници, е 4,3 инча, за да ги предпази шиен отдел на гръбначния стълб.По време на хранене котки не трябва прекалено силно да наклони главата си, за да покормиться.Това помага на котката-лесно да поемат и улеснява нейното периодично повръщане по време на хранене. 【Допълнително по-широк】Зона за хранене в купа за котки е с кръгла форма, благодарение на което храната може да се сгъва или да падне в център, както и поддържане на чистотата в помещението за хранене.Купа ширина 6,25 инча предотвратява появата на умора от брадата си и лицето му запазва чиста, отдаване под наем на котки по-добре се наслаждавайте на всяко хранене. 【Материал премиум-клас】 Кулинарна купа за котки с елегантен външен вид и гладка повърхност, изработена от висококачествена керамика, която е здрава и лесен за почистване. 【Универсални комплекти котешки мисок】2 купички за храна за домашни любимци и вода в комплект, повдигнати котешка купа с капацитет 10 грама храна.

Декларирани характеристики