.

Ipetboom Котешка Когтеточка Котешка Когтеточка Играчки на Дядо Коледа Мат-Стъргалка За Котки Очарователен Дъска За Царапания Котки Играчка За шлайфане на Котешки Нок?

Ipetboom Котешка Когтеточка Котешка Когтеточка Играчки на Дядо Коледа Мат-Стъргалка За Котки Очарователен Дъска За Царапания

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Дъска за котешки драскотини не причинява вреда, безопасен, удобен и безвреден за кожата си коткиНека котката ви ще е щастлив ден, смили се за нея от лошо настроение и да си винаги щастлив.Играчка за котки е много забавна.Тази когтеточка за котки разполага с добра стабилност и трайност и може добре да послужи на вашата котка.Предпазва вашите мебели от драскотини и отговаря на естествен котешки инстинкт царапания.Играчката е лесна и декоративна, може лесно да се постави навсякъде. и износостойкая, пази здравето на семейството.Описание Дъска за скребания котки, изработени от висококачествен материал, сигурна и здрава.Ако на вашия домашен любимец котка прекалено дълги нокти, вие се страхувате да надраскат другите и поранить кошачью лапа, тогава този продукт - вашият най-добър избор.Изберете един от тях за любимата си котка.Структурата на материала е наложено дебел слой, можете да го оформите стабилно.Котката е удобно да лежи и тях лесно за използване.Това може да бъде най-добрия избор.Характеристики -Цвят : както е показано на фигура -Материал : Хартия Размер : 43,50 X20,50 X2,00 см. /17,10 X8,06 X0,79 инча-Играчката е лесна и декоративна, може лесно да се постави навсякъде. и износостойкая, защитава здравето на семейството. -Дъска за котешки драскотини не причинява вреда, безопасен, удобен и безвреден за кожата си котки. -Нека вашата котка ще бъде щастлив ден, за да се отървете от лошото настроение и нека тя винаги да бъде щастлив.Играчка за котки е много забавна. -Тази когтеточка за котки разполага с добра стабилност и трайност и може да служи добре на вашата котка. -Предпазва вашите мебели от драскотини и отговаря на естествен котешки инстинкт царапания.- Цвят : Както е показано на фигурата.-Размер : 43,5 X20,5x2 виж Предпоставка включва 1 х когтеточку за котки.

Декларирани характеристики