.

Кофа за миене на Ръце SDGH богат на функции за Миене и за Почистване на Зъби с дръжка-Бочонком с Държач за Четки за Артистичната Палитра, Художествени Аксесоари Инст?

Кофа за миене на Ръце SDGH богат на функции за Миене и за Почистване на Зъби с дръжка-Бочонком с Държач за Четки за Артистичната

BGN 105.52

Сума
Налично за поръчка

Корицата може да се използва като цветова палитра, а горния капак може да се облекчи като цветова палитраДизайн дръжки с големи и малки дупки, двухрядные 16 гнезда.Портативен дизайн, удобен за носене.Трапециевидный дизайн, лесно моющаяся дръжка. Многофункционална кофа за измиване на дръжките.Корицата може да се използва като цветова палитра, а горния капак може да се облекчи като цветова палитра. Дизайн дръжки с големи отвори, двухрядный 16-метров портативен дизайн, удобен за носене.Трапециевидный дизайн, дръжка лесни за почистване. Многофункционална дръжка за миене на химикалки Цвят : като на изображениематериал : пластмаса Забележки : -Найлонови косми не ще се разпространи при боядисване.- Може би има някакви разлики между реалност и образ.Комплектът включва основен продукт, а снимките на други продукти са само за демонстрация.

Декларирани характеристики