.

RingRingshop Преносим Вентилатор Ръчни,Лични Фенове Малки Преносими, Набор от преносими Вентилатори, Хладилен Мини-Вентилатор на батерии, Електрически Вентилатори за д?

RingRingshop Преносим Вентилатор Ръчни,Лични Фенове Малки Преносими, Набор от преносими Вентилатори, Хладилен Мини-Вентилатор

BGN 13.85

Сума
Налично за поръчка

Малък, лек и компактенПреносим мини-вентилатор за охлаждане и лесен за управление.Той се захранва от 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта).Просто се уверете, че трябва да гледам на това, като поставите батериите.Корона на вентилатора е от 2 регулируеми положение.Лист на вентилатора е изработен от мека гъба и няма да навреди на ръцете. Размер : 5,91 х 1,57 х 2,76 инча. Цвят : син, розов, зелен.Отличен за пътуване в горещото време.Правим го всеки път, когато отидем в парка, където много бесчувственных хора просто пушат, дори и ако те виждат около бебета.Вместо да ги избягват, можете просто да включите вентилатора и разпръсне като дим от моите деца.Забележка : Ако продуктът не отговаря на изображение, моля, пожалуйтесь вако ще откриете, че е фен навършва въздух с обратна страна, възможно е вашата батерия не е на мястото си, просто поставете батерия с главата надолу.Характеристики : Преносим мини, приятни форми, суперлегкий, естествен бриз Предупреждение : ~ Този продукт трябва да се използва под надзора на възрастни, не са подходящи за деца под 6 години. ~ Да се избегне опасност от задушаване, моля, не яжте малки порции. ~ Моля, стойте далеч от лицето и очите, като се избягва попадане на коса, въже или колиета фен. ~ Не използвайте този продукт в близост до огън или на източник на захранване.Предпазни мерки при работа с батерията : ~ Моля, изваждайте батерия, когато тя не се използва ~ Не смесвайте стари и нови батерии или батерии от различен тип за използване ~ този продукт се използва батерия 2 * 1,5 В АА. ~ Не зареждайте обикновена батерия ~ Препоръчва се да се използват алкални батерии; Моля, различайте отрицателни и положителни.Технически характеристики на : ~ Размер : 15 см х 4 см х 7 см - 5,91 инча x 1,57 инча x 2,76 инча ~ Тегло : 86 г ~, Задвижвани от : 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени) Пакетът включва : 1 x ръчен мини-фен Ring Ringshop @ 1 x ръководство на потребителя Ако се сблъскате с някакви проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем нашите най-доброто обслужване.

Декларирани характеристики