.

Волиера за Котешки Тоалетни FavePaw, Котешки Дърво с Вольером за Котешки Тоалетни, Мебели за Котешки Тоалетни с Кула от Котешки дърво и Кондоминиумом, Закрит Котешки К?

Волиера за Котешки Тоалетни FavePaw, Котешки Дърво с Вольером за Котешки Тоалетни, Мебели за Котешки Тоалетни с Кула от Котешки

BGN 13.65

Сума
Налично за поръчка

【Са подходящи за повечето малки и средни кутии за котешки тоалетни】 РАЗМЕР : Продукт, включително котешки дърво : 18,5 "L x 20,5 "W x 49,4"H Вътрешна полезни размери на кутията : 17,3 L x 19,3 W x 17,5"H. Подходящи кутии за боклук в по-малък размер 17,3 L x 19,3 W x 17,5"H. 【Играйте комфортно с кошачьим дърво】Котка може да се надраскат лапой за пълен сизалевую въже, за да се улесни отстраняването котешки пълнител от лапи за пълнител.Активен топката привлича котки на весела игра.А когато котето се уморяват от игри, меко плюшевое покритие улеснява почивка и сън. 【Лично пространство за вашите котки】Долния котешки малка къщичка - идеалното място за настаняване в него котешки подложка или чекмедже за отпадъци.Този котешки тоалетна ще се превърне в любимо за вашия мил домашен любимец с като.Метална дръжка и магнит на врата, удобни за отваряне и затваряне на вратите, а също така позволяват по-удобно да получите пълнител за котешки тоалетни и въвеждането на нов шкаф за боклук. 【Здрава структура и модерен дизайн】Долна кутия за котки е изработен от висококачествени ПДЧ.Когато котката скочи нагоре-надолу, огради кутия за котешки тоалетни с подложки за краката, по-дълготраен, отколкото котешки дърво.Модерен дизайн в пури в ограничени бройки и кафяви цветове добре се съчетава с различни домашни мебели и подходящо за много места в хола, спалнята и кътче. 【Лесен за почистване и спестява място】Котешки къщичка построена от ПДЧ стандарт СИП с меламиново покритие, което го прави издръжлив, водоустойчив и лесен за почистване кърпа.

Декларирани характеристики