.

Нокторезачки SONQOME 2 в 1 за домашни любимци с пила за нокти, за нокти и led подсветка, предотвратяват перерезание, за средни и малки Кучета и котки, лесно се режат ноктит?

Нокторезачки SONQOME 2 в 1 за домашни любимци с пила за нокти, за нокти и led подсветка, предотвратяват перерезание, за средни

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

[УНИКАЛНО при ЛОШО ЗРЕНИЕ] : При лоша светлина, като правило, ние не се колебайте да отрежете ноктите на домашен любимец, тъй като не може да разпознае своята позицияЗатова ние винаги се страхуваме да изрежете ноктите на домашния любимец.Въпреки това, led светлини, предвидливо монтирана на пишеща машина за рязане на ноктите SONQOME пет, може да се отразят добре на ноктите домашен любимец.Следователно, няма нужда да се притеснявате за това, че домашните любимци могат да пострада.И той е много подходящ за по-лесно ползване от хора с лошо зрение и възрастните хора. [ОСТРОТА, ниско ТЕГЛО И ЛЕСНА УПОТРЕБА] : Козметика за нокти домашни любимци не изисква усилия.Выровняйте положение на нокътя домашен любимец, преди да домашен любимец ще реагира, леко и бързо отрежете си ноктите в продължение на една секунда.Не само подходящ за котки, кучета, зайци и птици, и т., но също така помага на кучетата затачивать и полиране на ноктите. [ОБМИСЛЕН ДИЗАЙН] : Преди, ние сме много нервни, подстригая ноктите на нашите домашни любимци.Винаги пазете се от бързи прически домашни любимци и причиняване на вреда на нашия любим кожа приятели.Проектиран с led подсветка за бързо осветление на домашни любимци и ноктите.По този начин, ние можем да отрежете ноктите на домашния любимец с лекота и удоволствие, без да се притеснявате за нищо.Приложен който е паркет за нокти позволява удобно подпиливать ноктите на вашите любимци; не трябва да се притесняваш, че ще го загубите. [Led индикатор за защита от перескакивания] : нокторезачки домашни любимци осветяват родословие домашен любимец, избягват бърз е и лесно подстригают ноктите на вашия домашен любимец. [ЖИЗНЕРАДОСТ] : и Двете се радват на процеса на рязането, и администратори могат на 100% да се доверите на нашата пишеща машина за рязане на ноктите SONQOME пет.Цвят : розов/син на Помещение включва : 1 бр. Машина за рязане на нокти за кучета, 3 бр.

Декларирани характеристики