.

Локатор ключове, Свирка За Търсене на ключове, Локатор Предмети, Ключодържател, Локатор за Гласов Контрол, Анти-изгубено Устройство за Телефон, Ключодържателя с кл?

Локатор ключове, Свирка За Търсене на ключове, Локатор Предмети, Ключодържател, Локатор за Гласов Контрол, Анти-изгубено

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Широка гама от ПРИЛОЖЕНИЯ : свирка-ключ-локатор е подходящ за намиране на чантата си, проследяване на домашни любимци, напомняния за загуба на ключове или малки предмети, подходящи за портфейла, автомобили, домашни любимци, деца, чанти, куфари, свирка-ключ-локатор може да попречи на вашите важни неща от загубаЛЕСНА УПОТРЕБА : key finder идва с впръскване на свистком за тези, които не умеят да свирят.Свистите или викат, устройството издава звуков сигнал и мигнуло в радиус от 7 метра, лесно за използване.Конструкция за аварийно осветление с висока яркост осигурява удобство на тъмно и през нощта.ПРАКТИЧЕН И УДОБЕН за ползване : ключодържател с гласов контрол оборудван кръг на веригата и установените с акумулаторна батерия, което е практично и удобно.Можете също така да се съхранява в чантата си, за всеки случай, ако той се губи.Този полезен инструмент, той ви е необходим. здрав И издръжлив : устройство за търсене на ключове свистков в случай на загуба на устройството, Произведено от висококачествен материал ABS, това е устройство за търсене на ключове различен изискан изработка, здравина и издръжливост, дълъг живот, лесно и дълготраен, както и компактен дизайн удобен за носене или съхранение.ЛЕКА И СТАБИЛНА : key локатор лека и стабилна, без допълнително натоварване, професионално изготвен, със стабилна производителност и висока надеждност.Този продукт е идеален за ежедневна употреба. Vkander - това е магазин, специализиран в продуктите за улици и електрониката.Нашата бизнес идея е да впечатлите клиентите на достъпни цени и с отлично качество, както и да обслужват клиентите с пълна отдаденост.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, тъй като нашата цел номер едно - удовлетворение на нуждите на клиентите, и ние се стремим да направим правилния избор за вас.Характеристики : 1. Свистите или викат, устройството издава звуков сигнал и мигнуло в радиус от 7 метра, лесно за използване. Разработен със задно осветяване с висока яркост за спешни случаи, която осигурява удобство на тъмно. Изработен е от висококачествен материал ABS, който се отличава с висока твърдост, отлична устойчивост на износване и удар. Предлага се с кръгла веригата и инсталирана акумулаторна батерия, практично и удобно за използване. Чудесен локатор за чантата си, автомобили, домашни любимци, дете, чанта, куфар и така нататък.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
ABS
Optional Color:
Red, Blue, Black, White
Battery:
2 * 60mA AGES3 Button Battery (Built-in)
Application:
Wallet, car, pet, child, bag, suitcase and so on
    :
Package List:
1 * Key Locator:
1 * Instruction Card: