.

ONLYESH Конопатящая лента, Конопатящая Ивица, Конопатящие ленти за баня, Конопатящая оборудване запечатване лента за баня, на Кухненски Мивки, Край Басейна, Душ, Тоале?

ONLYESH Конопатящая лента, Конопатящая Ивица, Конопатящие ленти за баня, Конопатящая оборудване запечатване лента за баня,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Ширина на опаковката : 1,5 см; дебелина : 0,08 инчаИдва с инструмент за конопатки и четка за почистване, което ще ви помогне бързо и качествено да придобият конопатящую лента. 【Здрав материал】 Изработени от висококачествен материал, тази конопатящая лентата е водоустойчив и се маслостойка.Лесен за почистване.Междувременно, герметизирующая лента е с по-голяма адхезия; и сцепление, отколкото в другата лента, която е различна здравина и трайност. 【Лекота на работа】Не трябва да се използват други сложни инструменти, лента за ремонт на баня е около мивки, тя добре се придържа и може да бъдат ремонтирани разликата между плочките и стената.Преди да използвате конопатящей лента, моля, почистете повърхността и оставете да изсъхне в продължение на 1 час. 【Добра гъвкавост】 Можете да изрежете водоустойчива лента, ако е необходимо.Просто почистете и натиснете самоклеящуюся ивица на повърхността в продължение на няколко минути.Никакви сложни инструменти, кавга и отпадъци - проста алтернатива на конвенционалните конопатке.Сцеплението е много здрава, подходяща за баня и кухненски мивки. 【Област на приложение】 Многофункционална оборудване запечатване лента - чудесен помощник в дома си.Може да се използва за уплътняване на фуги газови печки, мивки, кухни, тоалетни, мивки, вани, ъгли и други места връзка за предотвратяване на замърсяването.Само вие можете да повярвате, че тези самозалепващи конопатящие ленти могат идеално да декорирате банята и кухнята! ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА ?? Цвят : сив Материал : PVC Дължина : 3,2 m / 10,5 метра Широчина : 38 mm / 1.5 инча Брой : 2 опаковки конопатящей лента ?ХАРАКТЕРИСТИКИ? ✔ Супер неприятен конопатящая лента : тази конопатящая лента притежава силна адхезия; не пада и след продължителна употреба.Осигурява траен резултат за почистване на ръбовете на вашата баня и кухня от мазнини и петна. ✔ Дълготраен ефект запечатване на : Осигурява дълготрайна печат и придава завършен професионален вид кухненски зони и вана и балкон.Конопатящая лента ще запази дома си в чисти и спретнати като нов в продължение на дълго време.Екологично чисто и комфортно усещане, специално разработен за семейството. ✔ Универсална залепваща лента : ефективен върху всякакви гладки повърхности, подходящи за нанасяне прозорец винетка.Чудесно за кухненска мивка, баня, тоалетна, мивка купа, кухненски плотове, пропастта между елементи или дори на тавана с пукнатини в къщата.

Декларирани характеристики