.

Bciuaor Лък за Коледната Елха, Голям Подарък Лък от Зебло в Червена, Черна, Бяла клетка цвят Бизон, Декоративни Панделки за Коледната Елха, Венец, Вратата се Чул, Украса ?

Bciuaor Лък за Коледната Елха, Голям Подарък Лък от Зебло в Червена, Черна, Бяла клетка цвят Бизон, Декоративни Панделки за Коледната

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Размер】 : Диаметър banta за коледната елха е 13 см/33 см, а дължината на Тай - 17 инча 【Два дизайнерски БИЖУТА】 : Класически topper за коледната елха в червено и черна клетка Buffalo придава продукт на повече лукс, създава по-приятна атмосфера на празника в семейството си.Рисуване на ретро-автомобил сладко и игриво, като Коледа по-спокойна атмосфера. 【Отлично качество】 : Декоративен лък с опашката е изработена от futon платно, лек и мек, може да бъде екологично чиста, може да се съхранява за ползване за следващата Коледа. 【Широко приложение】 : Topper с лък за коледната елха е идеална за вашето коледно парти, за да украсяват коледно дърво, стена, каминную дъска на оградата на двора, в градината, на стълбата, вратата, венец и т., или като празничен подарък за вашето семейство или приятели. 【Добро обслужване】 обикновено, ние изпълняваме поръчки в рамките на 48 часа след получаване на плащането.Ако имате някакви въпроси след получаване на запечатване на основи за пакети, моля, свържете се с нас и ние ще решим ги за вас в рамките на 24 часа. 【Размер】 : Диаметър banta за коледната елха е 13 см/33 см, а дължината на Тай - 17 инча. 【Два дизайнерски БИЖУТА】 : Класически topper за коледната елха в червено и черна клетка Buffalo придава продукт на повече лукс, създава по-приятна атмосфера на празника в семейството си.Рисуване на ретро-автомобил сладко и игриво, като Коледа по-спокойна атмосфера. 【Отлично качество】 : Декоративен лък с опашката е изработена от futon платно, лек и мек, може да бъде екологично чиста, може да се съхранява за ползване за следващата Коледа. 【Широко приложение】 : Topper с лък за коледната елха е идеална за вашето коледно парти, за да украсяват коледно дърво, стена, каминную дъска на оградата на двора, в градината, на стълбата, вратата, венец и т., или като празничен подарък за вашето семейство или приятели. 【Добро обслужване】 обикновено, ние изпълняваме поръчки в рамките на 48 часа след получаване на плащането.Ако имате някакви въпроси след получаване на запечатване на основи за пакети, моля, свържете се с нас и ние ще решим ги за вас в рамките на 24 часа.Параметри : Цвят : червено, черно, бяло Материал : Памучно бельо Брой : Един бр Тегло : 3,52 грама Диаметър изделия : 13 см / 33 см Дължина : 17 см / 43 см Защо избрахте нас?Topper, за елхи : .

Декларирани характеристики