.

Коледна Украса Адвент-Календар, 24 Дни Коледен Тематичен Календар за Обратно Броене с 24 бр Ключодържател Играчки От Смола Украса за Коледната Елха, Изненада Адвент-?

Коледна Украса Адвент-Календар, 24 Дни Коледен Тематичен Календар за Обратно Броене с 24 бр Ключодържател Играчки От Смола Украса

BGN 7.99

Сума
Налично за поръчка

【Коледен Адвент-Календар】Коледен календар се състои от 24 мрежи, включително 24 различни кулон от смола на коледна тематикаОтваряйте по една мрежа всеки ден, и ще има малки подаръци в различни форми.От 1 до 24 декември прекарайте с вас Коледен за обратно отброяване. 【Коледни подаръци】 Идеалната коледна подарък кутия за възрастни, момчета, момичета, деца и юноши - идеален коледен календар за всички членове на семейството.В допълнение към весели игри и практически занимания, децата ще се чака на Коледа през целия декември.Чудесен начин да ви запозная с числа и броене също!. 【Ще Получите изненада】 Коледен Адвент-календар с 24 висящи украшения носи на вас и вашето семейство безброй изненади.Предварително изрежете линия и пронумеруйте 1-24 в опаковка кутия, така че да можете лесно да дърпа висящи бижута.Гледате като набъбна с всеки изминал ден с наближаването на Коледа!. 【Екологично чисти материали】 Коледен календар е изработен от метал, полимерни материали.Сигурен, вкус, безвреден за деца и бебета, отличен, подходящ за подарък на момиче, украса на стаята си, дървета.Нека в пълна степен насладимся обратното броене до Коледа. Забележка : Пазете се от поглъщането, тъй като предмет на малката. 【Подарък за украса】Детски коледен адвент-календар - това е уникална празнична украса.Това може да бъде или коледен календар, или коледна играчка с ръцете си подарък за момичета и жени.Като колиета, ключодържател, украшения за елхи, окачване на стена, луксозни кутии с изненада и т., Коледно парти - това е голям празник за нас, готви ли сте за нея подходящи бижута?Нашият коледен адвент-календар - това е добре обмислена идея. 24 уникални и внимателно изработени коледни висящи бижута от смола удобно се побират в една кутия с 24 отделения.Дръж тези ретро украса на дървета, за да направи си коледно парти на по-ярък и бляскав!Характеристики : - Коледен адвент-календар с 24 висящи украшения носи на вас и вашето семейство безброй изненади. - Предварително ако срежеш линия и пронумеровав 1-24 в опаковка кутия, лесно може да се извади, висящи украшения, за да се получи изненада. - Започва с 1 и завършва на 24-ти, отваряйте и забирайте подвесное украса всеки ден. - Гледайте, като набъбна с всеки изминал ден с наближаването на Коледа!Чудесен начин да ви запозная с числа и броене също! - Отлично подходящ за украса на стаята си, наблюдатели на коледното парти! - Подарък кутия с коледните адвент-календар - идеален коледен подарък за вашите гаджета, момичета, приятели или семейства.

Декларирани характеристики