.

Универсална Детска Количка Козирка С защита от Uv Слънцезащитен чанта за количка, количката, Бъги, Помрачи Чадър, Козирка, Шторка, Чанта за количка, Слънцезащитен Се?

Универсална Детска Количка Козирка С защита от Uv Слънцезащитен чанта за количка, количката, Бъги, Помрачи Чадър, Козирка,

BGN 12.66

Сума
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. ❤️ 【Забележка】- Слънцезащитен чанта за детска количка е водоустойчив само в черно, както и синьо и лилаво не разполагат с водоотблъскваща функция.Моля, обърнете внимание на своя избор. ✅【Максимална защита от uv】- Нашата детска козирка с защита от uv 50+ предпазва бебето от вредните UVA и UVB лъчи, запазвайки сладки сънища на вашето малко дете. ✅【МАТЕРИАЛ】- Слънцезащитен калъф за детска количка е изработена от висококачествена еластична тъкан, устойчива на uv радиация, дишаща и лека, а също и много практична и здрава.Може да защити очите на детето, без да блокира зрението на детето, помага на децата си да подремна и предпазва кожата на детето. ✅【Универсална засаждане】- Нашият козирка за колички подходящи за 99% колички, включително и детски колички, колички с чадъри общо предназначение, автомобили с висока природна среда, автомобили от ратан, обикновените колички с навес, пешеходни колички и т. Еластични ластици позволяват инсталирането на сенника по различен начин.Можете да го прикачите към лявата, дясната страна и върха си pram.НЕ е ПОДХОДЯЩ за детска количка без таван или с твърде малък таван. ✅【ЛЕСЕН за инсталиране И съхранение на】- пъргав сенника е различна еластичност, лесно се инсталира и се отстранява с помощта на ключалката и ще се превърне в перфектният аксесоар за вашата детска количка.Благодарение на еластичен резинкам калъф, остава в сила дори и при ветровити дни.Много лесно сгъване и съхранение.Що се отнася до сгъваеми детски колички, нашият сенника може да се съхранява без разглобяване. ❤️ 【Забележка】- Слънцезащитен чанта за детска количка е водоустойчив само в черно, както и синьо и лилаво не разполагат с водоотблъскваща функция.Моля, обърнете внимание на своя избор. ✅【Максимална защита от uv】- Нашата детска козирка с защита от uv 50+ предпазва бебето от вредните UVA и UVB лъчи, запазвайки сладки сънища на вашето малко дете. ✅【МАТЕРИАЛ】- Слънцезащитен калъф за детска количка е изработена от висококачествена еластична тъкан, устойчива на uv радиация, дишаща и лека, а също и много практична и здрава.

Декларирани характеристики