.

2 Йонизиращи въздушен пистолет + генератор на високо напрежение 10 kv за промишлени елиминира електростатичния експозиция (110)

2 Йонизиращи въздушен пистолет + генератор на високо напрежение 10 kv за промишлени елиминира електростатичния експозиция (110)

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Обновен високо напрежение генератор】 Изходно напрежение : 10 kv Премахване на статични смущения по-ефективно и стабилно.Ефект електростатично отвеждане на йонен генератор 10 кВ повече от два пъти по-висока от тази на генератора 4,6 кв.Продуваемый йонно вятъра поток сравнително концентрирован, че е подходящ за отстраняване на статични смущения от точка до точка. 【Материал специален клас】 С помощта на йонна игла от вольфрамовой стомана, за дългосрочна устойчивост на ионизационной корозия.Двойна йонна игла увеличава плътността на генерираните положителни и отрицателни заряди.По-ефективно тя премахва статичното електричество. 【Забележка】 Йонизонен въздушен пистолет трябва да се използват с вашите въздушен компресор, диаметър на входящия въздух е 8 мм. Изисквания за въздушния компресора : Налягане е 43,5-101,5 килограма на квадратен инч (0,3-0,7 Mpa), на изхода на газ надвишава 40 л / мин (Могат да се срещнат общ вид на домакинството). 【Комфортно и удобно】Дизайн на ключа отговаря на ергономичност, му е по-удобно натискане.Шумът е само 68 db / А, когато налягането на входа на въздуха 0,7 Mpa.С клеммой заземяване и предохранителем за да се гарантира сигурността на машини и оператори. 【Прилагането на】 Подходящ за премахване на статично електричество в различни ситуации.Широко се използва в електронната монтаж, печат, оборудване за нанасяне на покрития, автоматичен транспортирующем оборудване, линия беспыльного пръскане на пластмасови, метални обвивки и други индустрии. 【Обновен високо напрежение генератор】 Изходно напрежение : 10 kv. Премахване на статични смущения по-ефективно и стабилно.Ефект електростатично отвеждане на йонен генератор 10 кВ повече от два пъти по-висока от тази на генератора 4,6 кв.Продуваемый йонно вятъра поток сравнително концентрирован, че е подходящ за отстраняване на статични смущения от точка до точка. 【Материал специален клас】 С помощта на йонна игла от вольфрамовой стомана, за дългосрочна устойчивост на ионизационной корозия.Двойна йонна игла увеличава плътността на генерираните положителни и отрицателни заряди.По-ефективно тя премахва статичното електричество. 【Забележка】 Йонизонен въздушен пистолет трябва да се използват с вашите въздушен компресор, диаметър на входящия въздух е 8 мм. Изисквания за въздушния компресора : Налягане е 43,5-101,5 килограма на квадратен инч (0,3-0,7 Mpa), на изхода на газ надвишава 40 л / мин (Могат да се срещнат общ вид на домакинството).

Декларирани характеристики