.

Чанта-тоут PATPAT за памперси, дамски чанти-тоут с устройство за свободни, изолирана джобове, стилна пътна чанта, модерна чанта през рамо, чанта за майките.

Чанта-тоут PATPAT за памперси, дамски чанти-тоут с устройство за свободни, изолирана джобове, стилна пътна чанта, модерна

BGN 24.66

Сума
Налично за поръчка

ТеплоизолированныйПодплата от полиестер.Закопчалката на ключалката.Само ръчно пране. 【Стилен т трябва да се опаковат много неща.По-лесно и удобно за използване. 【Добро качество】 Нашите стилни и удобни чанти за памперси са изработени от леки, здрави и водоустойчиви тъкани, със здрави ципове и подплата.Ще имате чанта за пелени, която продължи години.А за поставяне на бутилка използваме теплоизоляционную кърпа, за да бутилка по-дълго остава студена / топла. 【Че ще получите】 Това е водо - и петна-устойчиви чанта за памперси за майки с регулируем пагон през рамо и пеленальным мат (размер детски чанти : 12,4 д x ш x 6,5 13,4 в ", размер на подгузника : 20,9 д x 11,4 w).Той има по-голям простор и много джобове във всички правилните места.Това е детска игра за теб, за да грабне и да избяга. 【 Идея за подарък】богат на функции, от лека тъкан и със стилни детайли, нашата голяма чанта за новородено ще бъде хубав подарък за рожден ден за родители и задължителен предмет от първа необходимост за бебета в детски рецепцията.Също така е идеален подарък за Деня на благодарността, Коледа, Ден на майката, Ден на бащата и т.

Декларирани характеристики