.

Нагревател за бебешки мокри кърпички, Опаковка, притежател и чанта за носене - с едно просто натискане на бутона за включване / изключване, са на разположение само н?

Нагревател за бебешки мокри кърпички, Опаковка, притежател и чанта за носене - с едно просто натискане на бутона за включване

BGN 16.99

Сума
Налично за поръчка

Не е твърде горещо, нито твърде студено, просто комфортна температура за вашето бебе!С ярки 4 led светлини, които осигуряват достатъчно светлина за лесна смяна на осветление през нощта!Не е нужно да будите бебето при закрит осветление, с включването / выключением или автоматично выключением след 10 минути!.Дизайн бутон за включване / изключване с НАТИСКАНЕ! - Вече не е необходимо да изключите устройството от мрежата, когато не го използвате, просто кликнете върху бутона, за да включите / изключите устройството по всяко време!.Дизайн бутон за включване / изключване с НАТИСКАНЕ! - Вече не е необходимо да изключите устройството от мрежата, когато не го използвате, просто кликнете върху бутона, за да включите / изключите устройството по всяко време!.С БОНУС 30ШТ пакети за съхранение на кърма!.Дизайн бутон за включване / изключване с НАТИСКАНЕ! - Вече не е необходимо да изключите устройството от мрежата, когато не го използвате, просто кликнете върху бутона, за да включите / изключите устройството по всяко време!.

Декларирани характеристики