.

Аксесоари Mobestech 18 бр. Винт с Извод, Инчов Лампа/за Монтиране, Светкавица, Статив за преобразуване, Адаптер за Статив, Триножник за Фотоапарат, Статив за Фотоапарат, С?

Аксесоари Mobestech 18 бр. Винт с Извод, Инчов Лампа/за Монтиране, Светкавица, Статив за преобразуване, Адаптер за Статив,

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Изработен от висококачествен метален материал, той е здрав и практичен перфектни аксесоари за закрепване на статив за камера.Това е удобен инструмент винт за настройка на вашата фотография.Този набор от адаптери могат да се прикрепят към редица различни аксесоари за фотография, като притежател на чадър, завъртане поставка за осветление.Аксесоари за закрепване на статив.Аксесоари за закрепване на статив.Кръст Бод Пакет включва 6 x притежателя лампи винтове 6x1/4 оборот 3/8 винтове с двойна глава 6 x преобразуване ядки Особености-1/4"Женски-3/8"Женски тръбен накрайник адаптер : закрепване за камерата адаптер на винт -Цвят : сребрист камерата адаптер на винт. -Това е удобен инструмент винт за вашата фотография, аксесоари за статив за камера. - Адаптер за винтове 1/4 "Женски-3/8"мъжки : аксесоари за камери - адаптер за винтове 1/4 "мъжки-3/8" мъжки : адаптер за винтове за закрепване на статив - Вътрешна резба (вътре) : 1/4". - Материал : Метал. - От едната страна : резба 1/4 инча, другата страна : резба 3/8 инча. - Перфектните аксесоари за закрепване на статив за камера. - Размер на адаптера (диаметър х дължина) : 15.5 mm х 28 мм - Размер на адаптера (диаметър х дължина) : 16 мм х 19 мм - Изработен е от висококачествен метален материал, той е здрав и практичен. - Външна резба : 3/8". - От едната страна : резба 1/4 инча, другата страна : резба 3/8 инча. - Този набор от адаптери могат да се прикрепят към редица различни аксесоари за фотография, като притежател на чадър, завъртане поставка за осветление.Информация за продукта Е удобен инструмент винт за настройка на снимане.Този набор от адаптери могат да се прикрепят към редица различни аксесоари за фотография, като притежател на чадър, завъртане поставка за осветление.Изработен от висококачествен метален материал, той е здрав и практичен.

Декларирани характеристики