.

Бижута, Аксесоари в Деня на Св. Валентин, Регулируем Пръстен, Годежни Пръстени, Модерен Изискан Дамски Пръстени, Комплект пръстени с кристали, 2 бр. (2 бр. от розово зл?

Бижута, Аксесоари в Деня на Св. Валентин, Регулируем Пръстен, Годежни Пръстени, Модерен Изискан Дамски Пръстени, Комплект пръстени

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Вдъхновяващи Пръстени За жени с надпис BEBRAVEПрости, но вдъхновяващи думи. за ежедневието, и в същото време напомня за Това, че и Всеки ден.Пръстени за друг, те са Трайни, но в същото време са леки.Освен това, по-ярки и блестящи, с гладки ръбове По цялата обиколка, тези Пръстени са много красиви и добре направени.Тези страхотни пръстени - страхотна идея за подарък за вашите приятели, съпруги, приятелки, дъщери, майки, сестри, баща, брат, гадже и така нататък.Набор от Петушиных на пръстените Модерен Пръстен Комплект пръстени A Rings за Набиране на мъжките пръстени.Това е идеалното бижу, рожден Ден, Свети Валентин, Коледа, абитуриентски бал, парти, в офиса или всеки друг подарък за жени / мъже, изпитват трудни времена.Всички носят Постоянно, за да Напомнят, Че Всичко ще бъде наред, Просто продължи да се движи напред!.Красиви Мотивационни сребърни пръстени Достатъчно гъвкави, с лесен растеканием За регулиране, които са подходящи за повечето размери на пръстите.Включва : Бижута, аксесоари и Регулируема халка Годежни пръстени Модерен елегантен дамски пръстен (розово злато, един размер) * 2 бр. Описание : Бижута, аксесоари Регулируеми годежни пръстени Модерен елегантен дамски пръстен-това е идеалното бижу, рожден ден, Свети Валентин, Коледа, абитуриентски, офис парти или други случаи на връчване на подаръци на жените/мъжете, переживающим трудни времена.Всички носят постоянно, за да напомнят, че всичко ще бъде наред, просто продължи да се движи напред!.

Декларирани характеристики