.

Медът Светли Снопове Омбре Снопове 7a Бразилски Коса Remy За Изграждане на Патици Необработени Естествени Коси Снопове P4/30 Медово-Кафяви Вшитые Кичури Човешка Коса О?

Медът Светли Снопове Омбре Снопове 7a Бразилски Коса Remy За Изграждане на Патици Необработени Естествени Коси Снопове P4/30

BGN 22.62

Сума
Налично за поръчка

1 Материал на косата : снопове вълни вода, необработени 7А бразилски снопове от човешки косъм, са били издълбани при млади момичета, чисти и здравословни за вшивания или перуки. Качеството на косата : Маркирайте снопове от истински човешки коси.Снопове не падат, не спутываются, без въшки, може да се оправи, завиты.Изглеждат точно като вашата собствена коса. Цвят на косата : Двуцветен снопове омбре P4/30. могат да бъдат боядисани, обесцвечены по ваш избор.Ще ви винаги остават невинни по всяко време и на всяко място. Пратката включва : 3 връзки на косата плътност 130% може да се използва за партита, срещи, за всеки ден, cosplay, Хелоуин и за всеки друг повод, който искате. Висококачествено сервизно обслужване : не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Ние сме отговорни за всички проблеми със стока.Приятно пазаруване.Материал на косата : 7А Бразилски човешка коса Remy тагове заедно лъчи от чиста и здрава коса за вшивания или перука Текстура на косата : Маркирайте туфи водна вълна, добре дръжте къдрици.Може да бъде топла, лежеше на косата плетением, както искате Цвят на косата : Пиано цвят P4/30 два тона омбре кафяв цвят С подсветка светли косми, дълги къдрави снопове от човешки косъм Качество на косата : Супер меки коси, не сменяне на перата.Гъсти и без разцепени крайща.Дължина на косата : снопчета коса от 10 до 30 инча (моля, издърпайте косата, за да се оправям, а след това измерете.)Причина : идеален за ежедневна употреба, Хелоуин, концерти, тематични партита, сватби, срещи и така нататък. В1 : Колко връзки трябва да пълни главите?A1 : Обикновено за да се създаде пълна главата на косата е достатъчно, 3 греди, но ако искате да изглеждате по-дълъг или става по-сложен, по-добре да изберете 3 от гредата.В2 : Защо косата пада по патица?A2 : Както при нашите обикновени коса, при допир до него с ръце се случва малко загуба на коса, което изисква от нас правилното им използване.В3 : Как да се избегне entanglements или косопад?A3 : Вашите наращенные косата може да се объркат заради сухота, натрупване на мазнини и мръсотия.Измийте главата добър шампоан и балсам и внимателно срешете косата си с пръсти.Задължително почиствайте и подстригайте косата не по-рядко от един път в седмицата. Q4 : Може ли да се направи къдрене (на апарат)?A4 : изправяне на Косата може да бъде и оформите отново по ваше желание, но, моля, бъдете внимателни, че температурата не надвишава 125 ℃, в противен случай тя ще навреди на косата.

Декларирани характеристики