.

Къдрава Директни Перуки с V-образна част от Човешка Коса за черни жени, Бесклеевой Перука Vpart Без Вшивания за Начинаещи 150% Плътност Натурален Цвят 1x3 V-Образна Форма ?

Къдрава Директни Перуки с V-образна част от Човешка Коса за черни жени, Бесклеевой Перука Vpart Без Вшивания за Начинаещи

BGN 42.60

Сума
Налично за поръчка

Момичета, които мечтаят за по-гъсти и буйни косите сиМомичета, които искат лесно и бързо да смени красив пряк очарователен перука Yaki.Момичета, които искат да дадат на кожата си да се отпуснете, но при това да имате красива прическа.Момичета, които искат естествената линия на косата и удобен перука.Момичета, които са алергични към лепила за дантела. Парику с V част от лепило не е необходимо.Това е по-полезно за здравето.Това ви позволява моментално да получите нова прическа и да я често и по-бързо.Той е идеален за тези, които искат да направят косата.Ежедневно носене, отлично качество.Лесен за носене, одобрена от Мързел момиче.Реалистичен външен вид.На достъпна цена.Без лепило, без дантела.Изглежда много гъста. ? Подобри предимство на перука с V-образна част : В тази перука с V-образна част от носете си истински скалп в областта на пробора без подложка, и дантела, вместо това той просто ще изглеждат като ваши собствени истински корените на косата!. ? Регулируем размер : Среден размер (22-22,5 инча), изравняващи въжета може да се побере под повечето размери на главата.4 гребени отпред, надеждни и удобни.така че опитайте това и дайте си шанс да стане по-очарователна. ? Костюм за всички случаи на живота си : Тази перука от човешки косъм с V-образно деколте ще ви даде перфектния вид, който е подходящ за вашето рокля, топам или някоя рокля за редовни и специални случаи, предпочитайте да носите своя собствена линия на растежа на косата и раздяла. ? Качество на косата : 10а Бразилски U-образна форма на перука от 100% човешки косъм.Не спутывается и не добри.Леки, здрави и удобни.Пълен и естествен вид, може да се префасонира и боядисване, може да направите опашката. ? Опаковка и гаранция : комплектът включва : 1 опаковка перука u-образна форма и безплатни подаръци по всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики