.

Стъклена Холна маса Tangkula, 42,5 L × 20 W × 14 H, Модерна масичка за кафе от прозрачно закалено стъкло за хола, Чай масичка за международни събития, Масичка-Водопад със Заобл?

Стъклена Холна маса Tangkula, 42,5 L × 20 W × 14 H, Модерна масичка за кафе от прозрачно закалено стъкло за хола, Чай масичка

BGN 62.70

Сума
Налично за поръчка

☕Дизайн в стил минимализъм : Този стъклена холна маса има U-образна форма, която изглежда модерно и простоЕлегантен и неугловой дизайн за по-надеждна и безопасна употреба. ? Закалено стъкло : Материал журнального маса - гъст от закалено стъкло.Здрава и устойчива стъклен плот ще послужи като основа за различни теми, като например преносими компютри, таблети, списания и книги. ? Прозрачен тон : Благодарение на прозрачен тонам той идеално се съчетава с всички мебели в чиста, ярка и елегантен стил.И тази стъклена масичка е подходящ за вашата веранда.Той ще продължи по-дълго и ще е устойчив на атмосферни влияния. ? Монтаж не се изисква : монтаж не се изисква, доставката отнема от 3 до 5 работни дни.Ние опаковат стоката колкото се може по-добре, но ако има някакви щети, моля, не се колебайте и се свържете с нас в скоро време. ?Лесно почистване : Прозрачно стъкло е много лесен за почистване, което може да направи вашата стая е по-чист и светъл.Благодарение на лесно моющейся стъклената повърхност на масичката за кафе ще се превърне в перфектното допълнение към вашия дом.Абсолютно нов и високо качество.Издръжлив закалено стъкло, което да осигури на дълги години употреба.Идеален за всекидневна, семейна стая, кабинет, библиотека или кабинет.Чист, светъл и елегантен стил.Ясни свойства, които придават на помещението по-малък визуален тегло.Монтаж не се изисква.Холова маса от закалено стъкло Tangkula, подходящ за всекидневната, семейната стая или кабинета.Материал стъкло журнального маса - гъст от закалено стъкло, което издържа по-дълго.Този стъклена холна маса ще красят вашия дом грация, блясък и изтънченост.Бистра горната повърхност дава възможност да се подчертае красотата на вашата настилка.Това внася интерес в стаята си, без да се създава визуален хаос.

Декларирани характеристики