.

Калъф за съхранение на карти с памет 6 слота + калъф за мини флаш-памет с 24 слота: Калъф за съхранение за 6 карти с памет и 24 мини-USB памет с държач за съхранение на данн?

Калъф за съхранение на карти с памет 6 слота + калъф за мини флаш-памет с 24 слота: Калъф за съхранение за 6 карти с памет и

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Калъф за карти памет : Капацитет : за 4 карти SD SDHC SDXC + 2 TF MSD Microsd, Microsdhc MicrosdxcКалъф за карта памет : Предпазва картите с памет от прах и загуба.Калъф за карти памет : С рисунки, карти памет на гърба за удобство на използване и може да бъде маркирано. и може да бъде маркирано калъф за мини флаш-памет : капацитет 20 USB-устройства с интерфейс Type-A и 4 USB памет с интерфейс Type-C. Калъф за мини-стик : Защитава вашите USB-устройството от прах, влага, удари и пръски вода.Калъф за карти памет : Капацитет : за 4 карти SD SDHC SDXC + 2 TF MSD Microsd, Microsdhc Microsdxc.Калъф за карта памет : Предпазва картите с памет от прах и загуба.Калъф за карти памет : С рисунки, карти памет на гърба за удобство на използване и може да бъде маркирано. и може да бъде маркирано калъф за мини флаш-памет : капацитет 20 USB-устройства с интерфейс Type-A и 4 USB памет с интерфейс Type-C. Калъф за мини-стик : Защитава вашите USB-устройството от прах, влага, удари и пръски вода.Комплектът включва два своята практика : Калъф за карти памет : 4 + 2 слота, тънък размер на кредитна карта, лек преносим калъф за карти с памет SD TF MSD /калъф за мини флаш-памет : 20 слот Type-A + 4 слота Type-C, калъф за мини флаш-памет, водоустойчив, който предпазва от загуба на притежателя за мини-USB памет.

Декларирани характеристики