.

Всплывающая картичка ДКТ ръчно изработени честит рожден ден, 3D Изскачащи Поздравителни картички (всплывающая картичка с 40-ти брой на раждане)

Всплывающая картичка ДКТ ръчно изработени честит рожден ден, 3D Изскачащи Поздравителни картички (всплывающая картичка с 40-ти

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

✅ ВПЕЧАТЛЯВАЩИ ПОДАРЪЦИ : Изпратете на някого, когото обичате повече от всичко на света, на рождения ден на впечатляваща картичка честит рожден ден (на 100% ръчно изработени опитни майстори), която, без съмнение, ще ги направи много щастливи, и ще се почувства специална ✅ СИГУРНОСТ : Поздравителни картички, Pop up, са изработени и отпечатани на висококачествена, екологично чиста хартия.Всплывающая поздравителна картичка идва с плик. ✅ СТОЙНОСТ : всплывающая картичка 3 D birthday cards number age вдъхновена от празнуване на рожден ден.Ние се надяваме да ви помогне да празнуват рождения си ден с нашите най-добри пожелания.Не трябва драматични идеи, достатъчно е на момента, когато скулптура се появи на повърхността, за да предизвика вълнение. ✅ МНЕНИЕ : Напишете най-добри пожелания и с любов за любимите си, на вашите колеги, вашите братя и сестри, на вашите приятели и роднини на поп-поздравителни картички.Това е идеалният начин да се даде една от любимите си хора, да се разбере, колко много го обичам днес и винаги. ✅ ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ Или ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ : Ние се стремим към високата ниво на качество и съвършенство и стоим зад всеки един продукт pop up greeting cards рожден ден, който ние произвеждаме.Но ако по някаква причина не ви устрои стока, вие все още имате 30 дни, за да се върнете за споделяне, или пълно възстановяване. ✅ ВПЕЧАТЛЯВАЩИ ПОДАРЪЦИ : Изпратете на някого, когото обичате повече от всичко на света, на рождения ден на впечатляваща картичка честит рожден ден (на 100% ръчно изработени опитни майстори), която, без съмнение, ще ги направи много щастливи, и ще се почувства специална. ✅ СИГУРНОСТ : Поздравителни картички, Pop up, са изработени и отпечатани на висококачествена, екологично чиста хартия.Всплывающая поздравителна картичка идва с плик. ✅ СТОЙНОСТ : всплывающая картичка 3 D birthday cards number age вдъхновена от празнуване на рожден ден.Ние се надяваме да ви помогне да празнуват рождения си ден с нашите най-добри пожелания.Не трябва драматични идеи, достатъчно е на момента, когато скулптура се появи на повърхността, за да предизвика вълнение. ✅ МНЕНИЕ : Напишете най-добри пожелания и с любов за любимите си, на вашите колеги, вашите братя и сестри, на вашите приятели и роднини на поп-поздравителни картички.Това е идеалният начин да се даде една от любимите си хора, да се разбере, колко много го обичам днес и винаги.

Декларирани характеристики