.

2.2 паунда на Неправилни Плочки, Разход на Лед, Нефритови Порцелан, Нефритовое Кристалното Стъкло, Малка Мозайка Плочки, Хоби Направи си сам, Детско Кристалното Зана?

2.2 паунда на Неправилни Плочки, Разход на Лед, Нефритови Порцелан, Нефритовое Кристалното Стъкло, Малка Мозайка Плочки, Хоби

BGN 10.66

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】 Счупени плочки за мозайка, произведени от стъклена мозайка, те са леки, здрави и издръжливи, с предварително вырезанной форма, размери ще ви донесе повече удоволствие и удобство в процеса на производство на мозайка! 【Създаване на художествени занаяти】 Мозаечни парчета с неправилна предварително вырезанной форми за занаяти собствените си ръце, дайте воля на въображението си, не само на снимки, можете да използвате нашия мозаичную плочки за създаване на различни множества от мозайка ръцете си с вашата зашеметяваща идея!. 【Широко приложение】 Просто залепете парче от мозайка плочки лепило и нанесете неутрален эпоксидную смола, след изсъхване на лепилото.Инкрустируйте им рамки за снимки, чинии, чаши, саксии за цветя, настолни лампи и други елементи за създаване на миниатюри на изображения от вашите снимки.Тренировка способности на децата с ръчна работа и творчество.Създаване на различни фигури доколкото е необходимо за занаяти.А още можете да ги използвате за създаване на уникални подаръци за семейството си и на приятелите си!. 【Че получавате 】 Цветни кристални плочки за стабилизиране на параметрите на едро, артистични плочки около 1000 броя в опаковка (2,2 кг / 1 кг), опаковани в пластмасови кутии; за Боядисана ронлив мозайка бележчица с дебелина 4 mm (0,16 инча) ширина на 5-15 мм (0,2 - 0,59 инча) дължина.Насладете се на процеса на създаване на diy с помощта на нашите парчета от мозайка!. 【Благодаря】 При сблъсък при транспортиране могат да останат само малко прах, забършете с чиста и използвайте! Пятизвездочное сервизно обслужване за нашите клиенти и фенове.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да ви предложи помощ и услуги.Нашата мисия и желание - винаги ви дари с приятни впечатления от пазаруването. 【Висококачествени материали】 Счупени плочки за мозайка, произведени от стъклена мозайка, те са леки, здрави и издръжливи, с предварително вырезанной форма, размери ще ви донесе повече удоволствие и удобство в процеса на производство на мозайка!. 【Създаване на художествени занаяти】 Мозаечни парчета с неправилна предварително вырезанной форми за занаяти собствените си ръце, дайте воля на въображението си, не само на снимки, можете да използвате нашия мозаичную плочки за създаване на различни множества от мозайка ръцете си с вашата зашеметяваща идея!.

Декларирани характеристики