.

Комплект печати с восъчен печат в кутия за Подарък, 48 цвята, 1200 броя, Топки за восъчен печат, 2 броя печати с восъчен печат, Топло за сургуча, Метална дръжка и 10 бр. Чае?

Комплект печати с восъчен печат в кутия за Подарък, 48 цвята, 1200 броя, Топки за восъчен печат, 2 броя печати с восъчен печат,

BGN 15.97

Сума
Налично за поръчка

Пакетът включва : Комплект, който включва в себе си всичко, което някога можеше да потрябва топло за восъчни печати, 1 бр. лъжица за сургуча, 1 бр. дървена дръжка, 1 бр. корона на печата на "дървото на живота", 1 бр. корона на печата "сакура", 2 бр. метални химикалки, 5 бр.Плюс 1200 парчета от восъчни гранули 48 различни цвята.Всички опаковани в красива подарък кутия, имате много восък, с които можете да играете и да експериментират. 48 Цвята Сургуча За запечатване на : Мъниста за восъчни печати 48 различни цветове с блясък, по 20 броя от всеки цвят са опаковани отделно в полето.Можете да използвате един цвят за стопяване, можете също така да се смесват различни цветове с помощта на собствената си креативност САМ, за да получите уникални интересни восъчни печата.Fantastic за начинаещи : Набор от клишета за печат на восък пликове идва с всичко необходимо за производство на восъчни печати, които са подходящи за начинаещи, за да започнете да учите восковую печат и печати с восъчните печати.Лесна употреба и почистване : обикновено за пълна печат с печат с диаметър 2,5 см се изисква 2-3 восъчни мъниста, за да умре по-голям размер - 4-5 мъниста.Ако искате по-дебела печат, моля, не кликвайте върху печат силно.Лъжица може просто да избършете със салфетка, докато е още топла.Универсално приложение : Подходяща за запечатване на сватбени покани, пликове, пощенски картички, ръкописи.Освен това, вие можете да използвате този червен восък за запечатване на ръкописи, парцели, занаяти, ограничаване на вина, пакетиране на чай или козметика или други занаяти като креативен украса.Ще получите огромно удоволствие от изработката работи с този набор от восъчни печати.По-рано восъчни печат, използвани вместо за подписване на сертификата за автентичност на писмото / документ и гаранция, че те не са били фалшифицирани по време на транспортиране.Днес използването на восъчните печати е придобила съвременен вид.Въпреки че първоначалното определяне на восъчните печати, сега е напълно ненужно, ние все още се обичаме включва тази традиция в нашия пощенски списък, сватбени покани, поздравителни картички, за да даде на нашите съобщения малко индивидуалност.Колко восък се изисква за извършване на печата?.За восъчен печат с диаметър 1 инч, ще се нуждаят от 3-4 топчета восъчен печат.Колко време чакате между леене на восък, инсталиране на печата и да извадите на печата?.

Декларирани характеристики