.

360 Дантелен на Предните Перуки от Човешка Коса Директни Дантелени Предната Перуки, изработени от Човешка коса, предварително выщипанные с детски коса 150% Плътност, ?

360 Дантелен на Предните Перуки от Човешка Коса Директни Дантелени Предната Перуки, изработени от Човешка коса, предварително

BGN 92.49

Сума
Налично за поръчка

Всички косми на 100% се състоят от естествени човешки косми, имаме професионален екип от дизайнери и най-съвременни технологии за производство на висококачествени продуктиВ момента нашите продукти са спечелили добра репутация.Най-високо качество и професионално обслужване са нашата мотивация да правят все по-добре и по-добре в бъдеще.QMAPLE HAIR се надява, че всеки един от нашите клиенти ще могат да получат приятни впечатления от нашия магазин. 360 дантела около главата, по-дишащи и удобни.Цвят дантела HD прозрачен, подходящ за всички тонове на кожата.Изумително дантела стопено, невидимите възли по-естествени.Може да се къдри и къдри.Може да се направи на кок и конска опашка.Може да се префасонира по ваш вкус, дълбоко свободен раздяла, покажи на естествената красота. Перуки, изработени от 100% човешка коса, могат да бъдат професионално боядисани и отбелены.Ние обикновено препоръчваме да използвате по-тъмен цвят, по-Светъл.След като боядисате или обесцветили косата си, моля, често се погрижи за косата си. Косата Qmaple-това е човешка коса с високо качество, имаме самостоятелна професионална фабрика със строг контрол на качеството и производствения процес, ние сме специализирани в производството на човешки косъм. Коси Qmaple високо качество, без примеси на синтетични косми, ние избираме само висококачествени коса, отрязани при млади момичета, много здрави, естествени, меки. косата Qmaple винаги се стремят към подобряване на качеството на косата и се поставят клиентите на първо място.

Декларирани характеристики