.

Дебела Пластмасова Прозрачна корица на маса Правоъгълна форма 2 мм, Предпазна Подложка за маса от PVC, Огнеупорни, Винил Протектор Капачка маса с еластична лента, Лис

Дебела Пластмасова Прозрачна корица на маса Правоъгълна форма 2 мм, Предпазна Подложка за маса от PVC, Огнеупорни,

BGN 118.67

Сума
Налично за поръчка

【Топлоустойчива подложка за защита на маса от PVC】 Висококачествен маса от PVC, който не е деформиран и не се деформират идеални за семейства. 【Дебела пластмасова прозрачна корица на маса правоъгълна форма 2 мм】 Несравнимо чист винил с дебелина 2 мм (80 mils).Елегантно защитава маси, конторки, мебели, подови настилки и други ценни повърхност от повреди, като драскотини, водни знаци, прагове, чипс, износване и дефекти.Предпазва дърво, камък, стъкло, нержавеющую стомана, покривки за маси, плочки и др. 【Водоустойчив маслостойкая пластмасова покривка】 Солидна покривка с дебелина 2 мм, защитени от инциденти, много плътно прилепнала към мебели, остава на място, безцветна, абсорбира удара, забавя звука, като елиминира проблемите, причинени от случайни натягиванием покривки за маса, което ви позволява да с удоволствие ще се насладите на всяка страна. 【Винил калъф за маса с еластична лента】 Прозрачна подложка за маса може да предпазва повърхността на мебелите и покривки от разливи и драскотини.Когато повърхността на настолен подложка боядиса, можете да избършете го с влажна кърпа и ако е необходимо, добавете малко сапун / препарат, той ще се превърне в същото, като нова. 【Многофункционална подложка за маса】 Тази подложка за маса от PVC и е много подходящ за ежедневна употреба; Всеки един продукт оформяме с помощта на технология за лазерно рязане с толерантността на 1/16 инча плюс заоблени ъгли, за да се придаде завършен вид. партита, тържества, кетъринг услуги, специални случаи, вечеря, късна закуска, закуски, скара-барбекю, блок маса, можете да използвате на закрито и на открито. 【Топлоустойчива подложка за защита на маса от PVC】 Висококачествен маса от PVC, който не е деформиран и не се деформират. идеални за семейства. 【Дебела пластмасова прозрачна корица на маса правоъгълна форма 2 мм】 Несравнимо чист винил с дебелина 2 мм (80 mils).Елегантно защитава маси, конторки, мебели, подови настилки и други ценни повърхност от повреди, като драскотини, водни знаци, прагове, чипс, износване и дефекти.Предпазва дърво, камък, стъкло, нержавеющую стомана, покривки за маси, плочки и др. 【Водоустойчив маслостойкая пластмасова покривка】 Солидна покривка с дебелина 2 мм, защитени от инциденти, много плътно прилепнала към мебели, остава на място, безцветна, абсорбира удара, забавя звука, като елиминира проблемите, причинени от случайни натягиванием покривки за маса, което ви позволява да с удоволствие ще се насладите на всяка страна. 【Винил калъф за маса с еластична лента】 Прозрачна подложка за маса може да предпазва повърхността на мебелите и покривки от разливи и драскотини.

Декларирани характеристики

Name:
Clear table cover protector
Material:
PVC
Corner edges:
Rounded corners
Shape:
Rectangle, square/customizable shape
Size:
Width x Height
Color:
Clear
❥ Warm prompt:
How to make the table protector flat?:
1.) Heat with a hair dryer.:
2.) Expose to the sun within a few minutes.:
3.) Use heavy objects to press on it within 1-2 days.:
4.) Paste the four corners.:
❥ Notes:
Handmade and measured, each size and shape may have some differences, due to various reasons such as lighting, display, etc., which may lead to a slight difference between what you see and what you get, please mind if you are perfect and shoot carefully! :