.

Титанови болтове M2.5 Ti Болт златен цвят с шестоъгълни глави, титанови винтове с кръгла глава, Ti болт хидравличен цилиндър 6 бр. (Цвят: златен, диаметър на конци: M2.5x8 мм)

Титанови болтове M2.5 Ti Болт златен цвят с шестоъгълни глави, титанови винтове с кръгла глава, Ti болт хидравличен цилиндър

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Цвят : Златен, Диаметър на конци : М2 Рамката, дръжка, Дискови спирачки, скоба за бутилки с вода.Подробна информация за продукта. Ние предлагаме на повечето продукти.Някои от тях са с икономична доставка, а някои с експресна доставка. За поръчки ще се използват само отслеживаемую пусне на потребителски поща.Номер за проследяване ще се актуализира в поръчка или в следващо съобщение за поръчка.Цвят : Златен, Диаметър на конци : М2. Рамката, дръжка, Дискови спирачки, скоба за бутилки с вода.Подробна информация за продукта. Ние предлагаме на повечето продукти.Някои от тях са с икономична доставка, а някои с експресна доставка. За поръчки ще се използват само отслеживаемую пусне на потребителски поща.Номер за проследяване ще се актуализира в поръчка или в следващо съобщение за поръчка.Описание на продукта Технически спецификации Статус : в неутрална опаковка Материал : Титан 6 AL4 V, клас 5 Корона : Ферменная корона Размер : М2.5 6 мм 8 мм 10 мм Цвят : златист Диаметър на главата 5 мм, Размерът на терена е 0.45 мм Приложение : Рама, дръжка, дискови спирачки, скоба за бутилка с вода.Подробна информация за Продукте1.Ние предлагаме голяма част от продуктите.Някои от тях са с икономична доставка, а някои с експресна доставка. За поръчки ще се използват само отслеживаемую пусне на потребителски поща.Номер за проследяване ще се актуализира в поръчка или в съобщението за поръчка след уточняване на детайлите на продукта : Материал : титан сплав поръчка : да Номер на модела : Титанови болтове Gr5 Diy Консумативи : металообработване Произход : Китай Сертифициране : roh Дължина : 6-8-10 мм Свързаност : Ферменные материали : титан сплав tc4 Услуга : 15-дневен безусловно връщане за връщане на Друго : на разположение.

Декларирани характеристики