.

Обичай Ледена Печат OLYCRAFT 1,2 Персонализиран Печат за Кубчета лед, Печат за Клеймения Лед, Печат за Дървен Печат, Печат за лед, Печат за провеждане на Коктейли, на Печа?

Обичай Ледена Печат OLYCRAFT 1,2 Персонализиран Печат за Кубчета лед, Печат за Клеймения Лед, Печат за Дървен Печат, Печат

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Създайте своя собствена ледена печат】 - Просто ни изпратете ваша снимка (за да се гарантира ефект печат, моля, не се изтеглят шаблони с прекалено сложни линии), ще можете да получите уникален потребителски ледена печатМоля, изпратете снимка с размер един пиксел по-1001 и само в БЯЛ цвят. Здрава, множество и лесно моющаяся.Дървена дръжка с изолация, с дължина около 83 мм / 3,27 инча, с диаметър 22 мм / 0,87 инча, което прави поставянето на лого по-лесно и удобно. 【Време за доставка】-Първо, ние ще ви изпратим имейл, за да потвърдите действието на отделните си леден удар.След завършване на потвърждение осъществяване на печата на лед ще отнеме около 5 работни дни и от 3 до 4 седмици за приключване на доставката. 【Лед начин на приготвяне ръчно изработени】 - Висококачествено изработени по поръчка ледена марка ви дава лед, ръчно изработени, преди достъпна само в елитни коктейл-барове.Идеални подаръци за любителите на уиски. 【Широко приложение】-Деликатни ледени котки могат да се направят кубчета лед със специален дизайн, идеално подходящи за партита, барове, ресторанти, летни, тържества и празнични подаръци.Освен за приготвяне на лед може да се използва за нанасяне на восък и мастило върху плик. 【Създайте своя собствена ледена печат】 - Просто ни изпратете ваша снимка (за да се гарантира ефект печат, моля, не се изтеглят шаблони с прекалено сложни линии), ще можете да получите уникален потребителски ледена печат.Моля, изпратете снимка с размер един пиксел по-1001 и само в БЯЛ цвят. Здрава, множество и лесно моющаяся.Дървена дръжка с изолация, с дължина около 83 мм / 3,27 инча, с диаметър 22 мм / 0,87 инча, което прави поставянето на лого по-лесно и удобно. 【Време за доставка】-Първо, ние ще ви изпратим имейл, за да потвърдите действието на отделните си леден удар.След завършване на потвърждение осъществяване на печата на лед ще отнеме около 5 работни дни и от 3 до 4 седмици за приключване на доставката. 【Лед начин на приготвяне ръчно изработени】 - Висококачествено изработени по поръчка ледена марка ви дава лед, ръчно изработени, преди достъпна само в елитни коктейл-барове.Идеални подаръци за любителите на уиски. 【Широко приложение】-Деликатни ледени котки могат да се направят кубчета лед със специален дизайн, идеално подходящи за партита, барове, ресторанти, летни, тържества и празнични подаръци.

Декларирани характеристики