.

Toyvian 24 бр. Събрана Модел Самолет, Детски Самолет, Открит Планер, Играчки За Деца, Хвърляне на Планер, Самолет, Спорт на Открито, Малка Модел Самолет, Играчка на открит?

Toyvian 24 бр. Събрана Модел Самолет, Детски Самолет, Открит Планер, Играчки За Деца, Хвърляне на Планер, Самолет, Спорт

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

ABS ЗАБАВНИ ИГРАЧКИ - Уникални играчки могат да допринесат за детето на изследване.ПОДАРЪЦИ ЗА РОЖДЕН ДЕН, за ДЕЦА - Набор от висококачествени преси, с които можете да играете известно време.ЛЕТЯЩА ИГРАЧКА на открито - Уникални играчки може да се развие при деца изследователски дух.ИГРАЧКА - Родителите също могат да използват тази развивающую играчка, за да се създаде на своите деца, добра възможност за обучение, което може да повлияе върху живота на техните деца.ЛЕТЯЩИ МОДЕЛИ - Родители и деца могат да играят заедно и да даде правилните указания, че може да допринесе за развитието на отношенията между родители и деца.ЗАБАВНИ ИГРАЧКИ - Уникални играчки могат да допринесат за изследване на деца.ПОДАРЪЦИ ЗА РОЖДЕН ДЕН, за ДЕЦА - Набор от висококачествени преси, с които можете да играете известно време.ЛЕТЯЩА ИГРАЧКА на открито - Уникални играчки може да се развие при деца изследователски дух.ИГРАЧКА - Родителите също могат да използват тази развивающую играчка, за да се създаде на своите деца, добра възможност за обучение, което може да повлияе върху живота на техните деца.ЛЕТЯЩИ МОДЕЛИ - Родители и деца могат да играят заедно и да даде правилните указания, че може да допринесе за развитието на отношенията между родители и деца.Пратката включва 24 x играчки Характеристики -Цвят : различни цветове ръчни самолети-Материал : ABS летяща играчка-glider-Размер : около 21,00 X21,00 X9,00 см /8,25 X8,25 X3 играчка за улицата. -Родителите също могат да използват тази развивающую играчка, за да се създаде добра възможност за обучение на своите деца, която може да повлияе върху живота на техните деца, играчки-модели на самолети. -Тази играчка създава за децата, пространство за движение и изследвания, като помага на децата да растат във всички аспекти на играчки на открито. - Това помага на децата да научат повече за тези неща, когато те играят на възстановяване на държавността играчки. -Модел на самолет може да бъде събрана на деца за развитие на техните практически умения Детска развитие на играчка. -Родителите и децата могат да играят заедно и да дава правилните насоки, които могат да допринесат за развитието на отношенията между родители и деца Модел самолет играчка.Информация за стоки, Играчки възли за самолета - най-добрият подарък за деца на открито.Детски играчки на открито, Този обект добре е изработен от ABS материал, ниско тегло, добра гъвкавост и устойчивост на удар, него не е лесно да се прекъсне, той по-здрав и красив.

Декларирани характеристики