.

Прибиращи Притежателите Бейджей, Макара за Бейджа медицински Сестри, Хубаво Макара за Бейджа медицински Сестри с Подсолнухом, Притежателят на Бейджа с Превръщане?

Прибиращи Притежателите Бейджей, Макара за Бейджа медицински Сестри, Хубаво Макара за Бейджа медицински Сестри с Подсолнухом,

BGN 4.53

Сума
Налично за поръчка

【Размери на изделия и материали】 : Дължина выдвижного кабел от полиестерни влакна е 26 см / 65 см, диаметър на корпуса -1,3 инча / 3,2 виж Изработен е от изключително здрав материал ABS, скоба от кожа на алигатор и трайно кабел нейната лесно да се съборят или выцвести, той е устойчив на корозия и лесен за тегло, може да ви служи дълго време. 【Лекотата на използване и спестява вашето време】 : Разтегателен макара за бейджей - удобно решение за сканиране в офиса.Вие просто ще изпращате го за дрехи, джоб на риза, яката, колана, чантата или във всяко друго място, където ви харесва, да той не е лесно отвалился. дава възможност за показване на значка с име, лична карта или друга важна информация, както и провеждане на пръст или показване на съдържанието за секунди. 【Сигурност и дълъг живот на】 : В комплекта са включени 3 прибиращи сонда за икони с 3 различни рисунки крави, броя им и стил достатъчно за ежедневна употреба и за замяна.Дизайн бутам затягане от крокодилска кожа отзад, може да се завърта на 360 градуса, можете да регулирате позицията си по всяко време, той предпазва идентификационен икона от падане.Здрав пластмасов каишка на бутона държи здраво притежателя на сертификата за самоличност, като се гарантира, че вашият иконата никога не ще падне. 【Уникален модел високопланинско крави】 : Сладък макара за икона на медицинските сестри, изпълнена с различни модели, като високият крава.Направете си значка-барабан пълна индивидуалност.Идеален за декориране на вашия десктоп икона, именни бирок и ключове. моделите изискан, интересни и атрактивни, които могат да накарат хората да блесне и да се открояват в тълпата, добавяне на малко стил на вашето заедно. 【Приложимостта на продукта】 : Идеален притежателя на номиналната карти, удостоверяющей личност, за всяка индустрия, подаръци, мъже и жени.Отличен за медицински сестри, лекари, персонал на болницата и за офис, персонал по сигурността, персонал, учители, студенти, заводски работници, служители, доброволци, любители на активната почивка и т.

Декларирани характеристики