.

40-инчовите Балони, с Наклон на Звездното небе брой 1, Гелиевые Топки От Майларовой Фолио За Парти по случай Рожден Ден, 1-ви Момичета, Детски Душ, Украсени с Балон на П?

40-инчовите Балони, с Наклон на Звездното небе брой 1, Гелиевые Топки От Майларовой Фолио За Парти по случай Рожден Ден,

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Комплектът включва : 1 бр 40 "балони на звездното небе брой 1, 1 бр. 16-инчов балон във формата на короната, 10 лепилни точки, 1 соломинка. Материал : Изработен е от висококачествено алуминиево фолио, която е здрав, лесно се надува и изпуска, а също така не е лесно да тече, хелий, балони с номера може да се издигне във въздуха, балони с корона не може да пускате в ход.Приложимо : балони "на Звездното небе брой 1" са идеални за парти в чест на 1-ви рожден ден на сладък момичета и годишнина от сватбата.Указания за употреба : Моля, надувайте бавно, надувайте до необходимото ви количество, балон автоматично запечатается, моля, избягвайте надувания повече от 90%, короната и балон с номер отделени един от друг, можете да се залепи ги с помощта на приложените лепилни точки.Сервизно обслужване : Ние се стремим да осигурим най-добрите продукти и най-доброто обслужване на всеки клиент, ако имате някакво недоволство получени въздушно топката, моля, не се колебайте да се свържете с нас за пълно връщане или безплатна подмяна.Комплектът включва : 1 бр. 40 "балони на звездното небе брой 1, 1 бр. 16-инчов балон във формата на короната, 10 лепилни точки, 1 соломинка. Материал : Изработен е от висококачествено алуминиево фолио, която е здрав, лесно се надува и изпуска, а също така не е лесно да тече, хелий, балони с номера може да се издигне във въздуха, балони с корона не може да пускате в ход.Приложимо : балони "на Звездното небе брой 1" са идеални за парти в чест на 1-ви рожден ден на сладък момичета и годишнина от сватбата.Указания за употреба : Моля, надувайте бавно, надувайте до необходимото ви количество, балон автоматично запечатается, моля, избягвайте надувания повече от 90%, короната и балон с номер отделени един от друг, можете да се залепи ги с помощта на приложените лепилни точки.Сервизно обслужване : Ние се стремим да осигурим най-добрите продукти и най-доброто обслужване на всеки клиент, ако имате някакво недоволство получени въздушно топката, моля, не се колебайте да се свържете с нас за пълно връщане или безплатна подмяна.Параметри на продукта : Включва : 1 бр. на 40-инчов балон с номер, 1 бр., 16-инчов балон с корона, 10 точки лепило, 1 соломинка Материал : алуминиево фолио Тегло : около 35 грама Подходящ за : украса на парти по случай рожден ден, годишнина моля, Обърнете внимание : Моля, избягвайте надувания повече от 90%.

Декларирани характеристики