.

Алуминиеви капачки за стълбове на огради True 2 x 2, Алуминий, Метал, Дърво, Стълба за пощенски кутии, Прижим капачки Капачки пирамидального стълб - Черно (1)

Алуминиеви капачки за стълбове на огради True 2 x 2, Алуминий, Метал, Дърво, Стълба за пощенски кутии, Прижим капачки Капачки

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Подходящ за квадратна стелажи с размер 2 "x 2" Външен размер на тази лъскава черна капачка е 2.Височина на основния квадратна площадка е 0,56 инча.Обща височина на капсула е 0,9 инча. Моля измерете си стълбове за оградата и се уверете, че можете да поръчате правилния размер капачка за вашите размери.Изработен от висококачествен алуминий, с прекрасна прахово покритие, мрачно черното на цвят и е трайна за използване, по-добри от пластмаса.Лесен за инсталиране конструкция с прижимом, или можете да почука по него с гумен чук.За да защити своя пост.Доукрасява стълб на оградата и го предпазва от повреди, които могат да бъдат причинени от слънцето, лед, вода и така нататък, удължава живота на стълба на оградата. за използване на ранчото.Добро обслужване : Ако имате някакви съмнения по отношение на даден продукт или инсталация, моля, не се колебайте да се свържете към нас за първи път.Подходящ за квадратна стелажи с размер 2 "x 2". Външен размер на тази лъскава черна капачка е 2.Височина на основния квадратна площадка е 0,56 инча.Обща височина на капсула е 0,9 инча. Моля измерете си стълбове за оградата и се уверете, че можете да поръчате правилния размер капачка за вашите размери.Изработен от висококачествен алуминий, с прекрасна прахово покритие, мрачно черното на цвят и е трайна за използване, по-добри от пластмаса.Лесен за инсталиране конструкция с прижимом, или можете да почука по него с гумен чук.За да защити своя пост.Доукрасява стълб на оградата и го предпазва от повреди, които могат да бъдат причинени от слънцето, лед, вода и така нататък, удължава живота на стълба на оградата. за използване на ранчото.Добро обслужване : Ако имате някакви съмнения по отношение на даден продукт или инсталация, моля, не се колебайте да се свържете към нас за първи път. "Ние сме специализирани в производството на оборудване от 1998 година. Ние постоянно се посветим на изследвания, разработване и производство на висококачествено оборудване.Нашата мисия се състои в това, да предостави на клиентите си по целия свят продуктите на най-високо качество.Характеристики Лесна инсталация, прижимная, тя не се отстранява лесно се Вписва : 2 "x 2"" алуминиеви стълбове за ограда Материал : алуминий Цвят : Лъскаво черно с прахово покритие в Стил : стандартен плосък ".

Декларирани характеристики