.

Дерогиране Бита Заусенца, Набор от Чеп от волфрамов Не е Лесно Ръжда за обработка на мухъл

Дерогиране Бита Заусенца, Набор от Чеп от волфрамов Не е Лесно Ръжда за обработка на мухъл

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Файл от цементированного карбид се отличава с висока твърдост и добра шок вискозитетСлед антикорозионна обработка той придобива красива структура и не е толкова лесно се поддава на корозия.Файл от цементированного карбид се отличава с висока твърдост и добра шок вискозитет.След антикорозионна обработка той придобива красива структура и не е толкова лесно се поддава на корозия.Продуктът е с широк спектър на приложение и може да се използва за обработка на матрици и производство, механично отнемане на фасок и почистване на отливки, ковани и заварени отливки, и т. Ако имате някакви проблеми в процеса на употреба, моля незабавно се свържете с нас и ние навреме, ако решим ги за вас.Файл е изработен от твърда пръчка и пръчка с вольфрамовой стомана, която се отличава с висока твърдост и висока устойчивост на износване, благодарение на живота на инструмента се увеличава.Файл от цементированного карбид се отличава с висока твърдост и добра шок вискозитет.След антикорозионна обработка той придобива красива структура и не е толкова лесно се поддава на корозия.Файл от цементированного карбид се отличава с висока твърдост и добра шок вискозитет.След антикорозионна обработка той придобива красива структура и не е толкова лесно се поддава на корозия.Продуктът е с широк спектър на приложение и може да се използва за обработка на матрици и производство, механично отнемане на фасок и почистване на отливки, ковани и заварени отливки, и т. Ако имате някакви проблеми в процеса на употреба, моля незабавно се свържете с нас и ние навреме, ако решим ги за вас.Файл е изработен от твърда пръчка и пръчка с вольфрамовой стомана, която се отличава с висока твърдост и висока устойчивост на износване, благодарение на живота на инструмента се увеличава. За опесъчаване машина от сплав има дизайн с две вдлъбнатини, осигуряваща сверхбыстрое отстраняване на стружки, и при шлифовании и гравировке лесно да се затвори линията. Файл от цементированного карбид се отличава с висока твърдост и добра шок вискозитет.След антикорозионна обработка той придобива красива структура и не е толкова лесно се поддава на корозия. Файл е изработен от твърда пръчка и пръчка с вольфрамовой стомана, която се отличава с висока твърдост и висока устойчивост на износване, благодарение на живота на инструмента се увеличава. Продуктът е с широк спектър на приложение и може да се използва за обработка на матрици и производство, механична облекчаване на фасок и почистване на отливки, ковани и заварени отливки, и т.

Декларирани характеристики

Item Type:
Carving Burr Bits
Material:
Tungsten Steel
Product Size:
D3 x 38mm
Product Quantity:
20pcs
Cogging Distribution:
Double Bowl
Package List:
20 xCarving Burr Bits:
Note:
1. This product has a wide range of uses. It can be used for mold processing and manufacturing, mechanical chamfering, rounding, bevel processing, flash, burr and weld cleaning of castings, forgings, weldments, and arts and crafts engraving of metal and non‑metal materials.:
2. Carbide file (tungsten steel grinding head) is mainly used with electric tools or pneumatic tools (also can be installed on machine tools), and the matching driving speed is generally 6000‑50000 rpm.:
3. The double bowl is more suitable for materials with relatively low density due to the intersect pattern. Proportion:
wood, aluminum and other materials. The chip with intersect pattern is fast, and it is not easy to block the pattern when grinding and engraving, soft objects are more suitable for double‑bowl files.
4. Single bowl is more suitable for harder materials, because chips can easily block the knife bowl during cutting.: