.

Органайзер за шалове ширина 60 см/80 см/100 см/120 см, външен, 10 нива на остатъци, Тежки Закачалки, полици за показване с нескользящими крака, лесни за инсталиране закачал?

Органайзер за шалове ширина 60 см/80 см/100 см/120 см, външен, 10 нива на остатъци, Тежки Закачалки, полици за показване

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【 Здрава метална рамка 】 : Нашият органайзер за шалове е изработен от здрава метална желязо с антикоррозийным покритие за предотвратяване образуването на ръждаТой може да издържа значителен теглото - дори и ако теглото ви е разпределен неравномерно, губи форма ще бъде лесно. 【 Съхранение или дисплей с голям капацитет 】 : Този титуляр за съхранение на шалове е 10 закачалки, той е вертикален дизайн, който ви позволява да съхранявате или да показва вашите шалове, колани, копринен шал и други предмети, организирани добре. 【 Спестяване на пространство на пода 】 : Тази летва за шалове повече не заема твърде много място и може да играе важна роля дори и в тесни пространства, така че не е нужно да се притеснявате за това, че тя ще отнеме твърде много място.Идеален за домашна или бизнес употреба. 【 Функция 】 : Много подходящ за използване в елитните магазини, хотели, офис сгради и други места за демонстрация на вашите шалове, колани, костюмных панталони, чаршафи, одеяла и други дребни стоки в магазина.Такава закачалка ще се превърне в незаменима част от живота си. 【Широкото използване на 】 : Многофункционална организационна закачалка, не само подходящ за захващане на няколко шалове, вратовръзки, колани, шалове, също така е идеален за окачване на шапки, чанти, аксесоари, леггинсов, бижута, чорапи и още много други. 【 Здрава метална рамка 】 : Нашият органайзер за шалове е изработен от здрава метална желязо с антикоррозийным покритие за предотвратяване образуването на ръжда.Той може да издържа значителен теглото - дори и ако теглото ви е разпределен неравномерно, губи форма ще бъде лесно. 【 Съхранение или дисплей с голям капацитет 】 : Този титуляр за съхранение на шалове е 10 закачалки, той е вертикален дизайн, който ви позволява да съхранявате или да показва вашите шалове, колани, копринен шал и други предмети, организирани добре. 【 Спестяване на пространство на пода 】 : Тази летва за шалове повече не заема твърде много място и може да играе важна роля дори и в тесни пространства, така че не е нужно да се притеснявате за това, че тя ще отнеме твърде много място.Идеален за домашна или бизнес употреба. 【 Функция 】 : Много подходящ за използване в елитните магазини, хотели, офис сгради и други места за демонстрация на вашите шалове, колани, костюмных панталони, чаршафи, одеяла и други дребни стоки в магазина.Такава закачалка ще се превърне в незаменима част от живота си. 【Широкото използване на 】 : Многофункционална организационна закачалка, не само подходящ за захващане на няколко шалове, вратовръзки, колани, шалове, също така е идеален за окачване на шапки, чанти, аксесоари, леггинсов, бижута, чорапи и още много други.

Декларирани характеристики