.

Щипки за коса Jenbode, Мини-Аксесоари за Коса, Шнола за Коса Силна Фиксация за жени и Момичета, Тънки Косми, 12 опаковки (смесен цвет3)

Щипки за коса Jenbode, Мини-Аксесоари за Коса, Шнола за Коса Силна Фиксация за жени и Момичета, Тънки Косми, 12 опаковки (смесен

BGN 2.77

Сума
Налично за поръчка

【Материал 】 Тези скоби-ноктите са произведени от акрилна пластмаса пастелни тонове, гладкото матово докосване, еластичен материал, който помага да улови косата, а пролетта е много здрава, да е задържане на косата на място, те са удобни и не поцарапают кожата на главата 【Удобна силна фиксация】 е Изработен от пластмаса, която улавя косата през целия ден с помощта на двухзубчатых скоби-коготков от нескользящих материали и здрава система. 【Модерен и елегантен, за всички 】 Лъскава оцветяване на повърхността. (12 опаковки в опаковка) черен цвят е достъпен за всички възрасти, за да изглеждате страхотно.За момичета и жени на всяка възраст.За всякакви поводи, у дома и в офиса.Най-добрият подарък за момичета/ жени за Коледа. 【Лесна употреба】 Бърз стайлинг на коса, щипки за коса-нокти за коса могат да запазите косата си внимателно и далеч от лицето, когато правите полагане, като предоставя ежедневни и официален стил. 【Услуги】- Ако не сте доволни от нашия продукт или услуга, моля не се колебайте да се свържете с нас ние незабавно ще ви предложим разумно решение.Щипки за коса Jenbode, Мини-Аксесоари за Коса, Шнола за Коса Силна фиксация за оформяне на косата на жените и Момичетата, 12 опаковки (смесен цвет3).

Декларирани характеристики