.

FZZDP Чанта За Инструменти, От Телешка Кожа устойчива на износване Многофункционален Набор от Инструменти, Електроматериали Открит Ръчен Инструмент За Съхранение н?

FZZDP Чанта За Инструменти, От Телешка Кожа устойчива на износване Многофункционален Набор от Инструменти, Електроматериали

BGN 153.63

Сума
Налично за поръчка

Чанта за инструменти, от телешка кожаФункция : за Съхранение на ръчни инструменти.Характеристики : устойчив на абразия, многофункционален.Сфера на приложение : дърводелски работи / подобрения в дома / поддръжка / строителство / монтаж.Процесът на : изделия от телешка кожа, подшиване огнеупорными стратегията облекло с конец.Чанта за инструменти, от телешка кожа.Функция : за Съхранение на ръчни инструменти.Характеристики : устойчив на абразия, многофункционален.Сфера на приложение : дърводелски работи / подобрения в дома / поддръжка / строителство / монтаж.Процесът на : изделия от телешка кожа, подшиване огнеупорными стратегията облекло с конец.Чанта за инструменти, от телешка кожа Форма : поясная чанта Материал : воловья кожа Тегло : 800 гр Функция : за Съхранение на ръчни инструменти Характеристики : износоустойчивост, многофункционални Обхват : дърводелски работи/подобрения в дома/ поддръжка/строителство/монтажпроцесс : изделия от телешка кожа, шивашки рефракторни шевни конци, пожароустойчивост, устойчивост на надраскване, разкъсване, здравина и устойчивост на износване, приспособими към различни тежки условия (1, продуктът е индивидуално опакован, с изключение на инструменти, показани на снимката. 2, изделия от кожа ще има лек мирис, затова можете да ги сложите в проветрено място след разписка.)Особености : изцяло нов и. От лавсановой тъкан, водоустойчив и устойчив на абразия. Чанта за инструменти ще ви помогне да повишите ефективността на работата и внимателно да защити инструменти, а също така им е по-лесно за носене.Регулируеми скута колани осигуряват индивидуална кацане за различните размери на талията и широчина. подходящ е за градинар, сервитьори и работници. Пратката включва : 1 х чанта за съхранение на инструменти Забележка : 1. Допуска се отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди пускането на поръчката. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Декларирани характеристики