.

LUKEO 10 бр./опаковане. комплекти четки за рисуване, арт четки за акварельной живопис, Набор от четки за маслени (Цвят: черен размер: 1)

LUKEO 10 бр./опаковане. комплекти четки за рисуване, арт четки за акварельной живопис, Набор от четки за маслени (Цвят: черен

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Не е лесно ръжда, разумна еластичностДръжката е удобна и притежава силна адгезией.Подходящ за маслената живопис гуашью.Устойчив на абразия и здрав.Дървен държач за писалка, което предотвратява загубата на върха на писалката.Не е лесно ръжда, разумна еластичност.Дръжката е удобна и притежава силна адгезией.Подходящ за маслената живопис гуашью.Устойчив на абразия и здрав.Дървен държач за писалка, което предотвратява загубата на върха на писалката.Не е лесно ръжда, разумна еластичност.Дръжката е удобна и притежава силна адгезией.Подходящ за маслената живопис гуашью.Устойчив на абразия и здрав.Дървен държач за писалка, което предотвратява загубата на върха на писалката.Материал : найлон дръжка Материал : дърво Тип : Акварел четка съдържание на Пакета : 1. Вие трябва бързо да ги пуснете във водата след употреба, в противен случай, те затвердеют.Уверете се, никога да не оставяте ги във водата и не се изсушава. Почистване : Боя на водна основа - топла сапунена вода, боя на маслена основа/на базата на растворителей3. Сушене / съхранение : Лежеше неподвижно или глава нагоре.Пратката включва : 1 * Лакокрасочный материал Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви даде задоволителен отговор.

Декларирани характеристики