.

jojofuny Вечерни Плетени Кошници Сватбен Декор Декор Тканая Кошница с Подаръци За Душата на Бебе, Играчка Количка Органайзер За дребни Неща Кошница За Бебе Душ Декор з?

jojofuny Вечерни Плетени Кошници Сватбен Декор Декор Тканая Кошница с Подаръци За Душата на Бебе, Играчка Количка Органайзер

BGN 5.79

Сума
Налично за поръчка

С Количка за кукли : Широка гама от приложения, може да се използва като подарък за сладки, кошници за цветя, кошници с подаръци, кошници за съхранение, декоративни орнаменти.Персонални кошница : изплетен кош за съхраняване : Подходящи за много случаи, като например парти в чест на деня на раждането на дете, сватба парти,. Подарък кутия за празнични предложения : Мулти-кошница, настанява бонбони, цветя, декорации, малки подаръци и много други.Кошница за подаръци под формата на детската душа е много практичен.Кошница за подаръци под формата на детската душа е предназначена за декорация на дома или партита.Прекрасна украса за детската душа : Многофункционална кошница, в която можете да поставите бонбони, цветя, декорации, малки подаръци.Сватбена кошница за бонбони : ❤ Материал : Изработен е от пластмаса, сигурно и за употреба.Външен вид восхитителен, той ще донесе нови елементи на селските райони във вашия дом, офис, бар.Списък на опаковки 2 x кошница за бонбони Характеристики -Цвят : Различни цветни малки кошници за -Материал : полипропилен кутии за детски душ -Размер : 24,00 X17,00 X14,00 см. / 9,43 X6,68 X5 плетени кошници. -Това може да бъде реквизит за снимки на парти в чест на рождения ден на детето и се оставя добри спомени за подарък кошница за детската душа. -Кошница с външния вид на количките за пазаруване е креативную и луксозно конфетно-парченца. -Широк спектър от приложения, може да бъде като подарък за сладки, кошници за цветя, кошници с подаръци, кошници за съхранение, декоративни орнаменти и т.- Подходящи за много случаи, като например парти в чест на рождения ден на детето, на парти по повод деня на раждането на дете, сватба парти и т., Кошница за съхранение на шоколадови бонбони. -Изящна изработка и фини детайли осигуряват практичност и популярността на плетеного украса колички.Описание на продукта Ратанови кошница за цветя Луксозен външен вид на тази кошница и ще я направи уникална украса за вашия дом или парти в чест на раждането на детето.кошница за бонбони за детската душа, Изработени от безопасен материал полипропилен, тази кошница е с приятен външен вид колички, идеална за съхранение на цветя, шоколадови бонбони и някои по-малки подаръци.

Декларирани характеристики