.

TORCHSTAR 12-Комплектен 6-Инчов-Вградени led лампа на карданном спирането с разпределителната кутия, CRI 90 + Димиране Завъртане Регулируема Влагоустойчива лампа, 13,5 W (65 W в е?

TORCHSTAR 12-Комплектен 6-Инчов-Вградени led лампа на карданном спирането с разпределителната кутия, CRI 90 + Димиране Завъртане

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

?Гъвкаво приложение : Благодарение на възможност на 355 ° хоризонтално и 30 градуса вертикално това-вградени led светлини ъгъл на лъча 100 ° осигурява равномерно и балансирано светлина, който можете да използвате в спалните, хол, кухни, офиси, коридори и много другиПосочен в UL конектор също така е водоустойчив, така че тази лампа downlight може да се инсталира в някои влажни места. ?CRI90 с регулируема яркост от 10%до 100% по-Високо ниво на CRI90 показва истинския цвят на обекти и подобрява качеството на живот.Освен това, обхватът на затъмнението от 10% до 100% отговарят на вашите различни нужди на осветление (Димер в комплекта не са включени). ?Интимно следпродажбено обслужване : ETL, Energy Star, този-вградени led лампа canless 6 инча, изработен от алуминий, отговаря на строгите стандарти на производство.Ние също така предлагаме ви 3-годишната гаранция, която защитава вашите права и предимства. ? Запечатани конструкция : Конструкцията е с голяма площ осигурява светодиодному прашка 6 инча отличното отвеждане на топлина, и матирана обработка на маската предотвратява отблясъци, блясък и шум.Горните херметически затворени лампи, не позволяват да се види на тавана във вътрешността, а също така предотвратяват попадането на вятъра или на прах в помещението.Този-вградени led лампа идеална за помещения с скатными покриви и мивка стени. ? Лесна инсталация : Това е управляемият встраиваемое осветление с J-Box спестява време и средства за инсталиране на необходимите кутии, че няма да ви отнеме много време. ?Гъвкаво приложение : Благодарение на възможност на 355 ° хоризонтално и 30 градуса вертикално това-вградени led светлини ъгъл на лъча 100 ° осигурява равномерно и балансирано светлина, който можете да използвате в спалните, хол, кухни, офиси, коридори и много други.Посочен в UL конектор също така е водоустойчив, така че тази лампа downlight може да се инсталира в някои влажни места. ?CRI90 с регулируема яркост от 10%до 100% по-Високо ниво на CRI90 показва истинския цвят на обекти и подобрява качеството на живот.Освен това, обхватът на затъмнението от 10% до 100% отговарят на вашите различни нужди на осветление (Димер в комплекта не са включени). ?Интимно следпродажбено обслужване : ETL, Energy Star, този-вградени led лампа canless 6 инча, изработен от алуминий, отговаря на строгите стандарти на производство.

Декларирани характеристики