.

Имобилайзер планина видеодомофон, Съвместимо с Видеодомофоном 4/3/3 Plus/2/1/ (Випуск 2020 г.), инструменти за Монтаж на Стена Без Пробиване, Клиновой Адаптер, Държач за Акс?

Имобилайзер планина видеодомофон, Съвместимо с Видеодомофоном 4/3/3 Plus/2/1/ (Випуск 2020 г.), инструменти за Монтаж на

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Противоугонный дизайн】 Ние разработваме това имобилайзер определяне на крилото разговор за повечето видеодомофонов, с красив външен вид и няма заключващо сензор за движение на крилото на разговораИмобилайзер определяне на крилото на разговора да приключи на 360 °, поставяйки видеодомофоны е вътре.Повече не се притеснявайте за това, че лошите момчета откраднат вашия звънец. 【Съвместима модел видеодомофонов】Повечето марки видеодомофонов перфектно се вписват в интериора.Идеален за Видеодомофон / Video Doorbell видео домофон 2 / 3 / 3 Плюс / 4 / видео домофон (випуск 2020 г.Максимален размер на видеодомофон, който може да се побере вътре, е 2,55 инча ширина х 5,11 инча височина х 1,14 инча в дълбочина. (Звънец в комплекта не са включени). 【Съвместима вратата】 е Подходящ за повечето видове против кражба, врати, врати, отваря навътре, врати, отваря наляво или надясно (на вратата, на откриващата се навън, не е подходящ), дебелина на вратата трябва да бъде от 1 инч до 2,15 инча.Моля, запознайте се с лявата снимка № 6 за повече информация и непременно проверете своята врата, преди да поръчате. 【Лесен монтаж, без пробиване на 】 Инсталиране на видео домофон в нашия изключителен дизайн -порести корпус, а след това следвайте инструкциите за инсталиране, за да завърши работата си за секунди.След това настройте фиксиран стяга в съответствие с дебелина на вашата врата, толкова е лесно!В комплекта са включени инструкции за инсталиране и различни части. 【Безопасно и широко приложение】Имобилайзер определяне на крилото на разговора осигурява безопасна среда, осигурява допълнителна сигурност за вас и вашето семейство.Отличен за отдаване под наем на жилища, апартаменти, офиси, бани, търговски сгради и много други!Вие сте защитени на нашия екип връщане без проблеми, която предлага 3-месечен услуги 100% връщане на парите.Ако имате някакви проблеми, моля свържете се с нас веднага. 【Противоугонный дизайн】 Ние разработваме това имобилайзер определяне на крилото разговор за повечето видеодомофонов, с красив външен вид и няма заключващо сензор за движение на крилото на разговора.Имобилайзер определяне на крилото на разговора да приключи на 360 °, поставяйки видеодомофоны е вътре.Повече не се притеснявайте за това, че лошите момчета откраднат вашия звънец. 【Съвместима модел видеодомофонов】Повечето марки видеодомофонов перфектно се вписват в интериора.Идеален за Видеодомофон / Video Doorbell видео домофон 2 / 3 / 3 Плюс / 4 / видео домофон (випуск 2020 г.Максимален размер на видеодомофон, който може да се побере вътре, е 2,55 инча ширина х 5,11 инча височина х 1,14 инча в дълбочина. (Звънец в комплекта не са включени). 【Съвместима вратата】 е Подходящ за повечето видове против кражба, врати, врати, отваря навътре, врати, отваря наляво или надясно (на вратата, на откриващата се навън, не е подходящ), дебелина на вратата трябва да бъде от 1 инч до 2,15 инча.

Декларирани характеристики