.

Hemoton 30 бр. Защита за Пръстите, Защита за палеца, Шина за палеца, Спортна Скоба за пръсти, Защита За Палеца, Защита за Пръстите, Еластична Подплата за пръсти, Скоба за п?

Hemoton 30 бр. Защита за Пръстите, Защита за палеца, Шина за палеца, Спортна Скоба за пръсти, Защита За Палеца, Защита за

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

НайлонARMLETS за баскетболист - Можете да ги изпратите на своите приятели и членове на семейството, които искат да спортуват.ARMLETS - armlets предпазват пръстите от мазоли по време на спорт или баскетбол, тенис на маса, бадминтоном.БАНДАЖИ ЗА палеца - те могат да предпази ставите на пръстите при интензивни физически натоварвания, да се избегне падане и прекомерно натоварване.ЛАСТИЧНИ ръкави за палеца - защитни спортни ръкав за пръстите, Те могат да отговорят на различни нужди в ежедневието, можете да ги носите при игра на баскетбол, бейзболни топки. РЪКАВИ за палеца - Нескользящие ластични ръкави за пръстите, Те много са устойчиви, а е тънка работа и висококачествени материали позволяват да ги използвате в продължение на години.Списък на пакетите 30 x Пальчиковые ръкав Характеристики - Размер : 4.79 X0 устойчива на плъзгане пальчиковая буш. -Материал : найлон защита за пръсти - Цвят : черен силиконови облицовки за пръстите -Те са подходящи за свиване на пръстите, ефективно предотвратяване на прекомерно налягане и избягване на наранявания на еластичните накладки за отпечатъци. -Те могат да отговорят на различни нужди в ежедневието си, да ги нося при игра на баскетбол, бейзболни топки и т. Ръкави за палеца. -Те много са устойчиви, а е тънка работа и висококачествени материали позволяват продължение на години се прилага гъвкаво покритие за пръстите. -Те могат да предпази ставите на пръстите при интензивни физически натоварвания, да се избегне падане и прекомерно натоварване на пръста си. -Тези копчета за пръсти, направени от висококачествен нейлонового материал, са предназначени за предотвратяване на нараняване на пръстите на ръцете в процеса на упражнения. Нескользящие накладки за отпечатъци.Информация за продукта Разтеглив накладки за пръсти - най-добрият избор за вас.гуми за палеца Търсите някакви копчета за защита на пръстите при физически натоварвания?Търсите ли сте гъвкави, надеждни маншет за отпечатъци?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален маншет за пръсти, направени от висококачествен материал, трябва да отговарят на вашите нужди.

Декларирани характеристики