.

Магнитни гривни YINOX за жени, гривни от неръждаема стомана, Болка при артрит, Магнити 3500 Гауса, Стоманени Гривни при Синдрома на карпалния канал, Бижута от Синя Тюрко?

Магнитни гривни YINOX за жени, гривни от неръждаема стомана, Болка при артрит, Магнити 3500 Гауса, Стоманени Гривни при Синдрома

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. ● Метални гривни : Изработени от неръждаема стомана, не съдържат олово и никел.Гривна лесно ръжда, обесцвечивается или е подложен на корозия.И му лесно выцвести, отлепване или пляскане.Екологично чист и безвреден за кожата. ● Гривна с уникален дизайн : гривна за магнитотерапии с елегантна синя тюркоаз плътно прилепнала към запястью, за да ви помогне за намаляване на умората и мускулното напрежение.Подобряват притока на кръв, енергия, спокойствие и сън. ● Размер : Дължина-18,3 /20 см (регулирани) Ширина 1,2 см, идеална за големи китките, здрав и удобен, подходящ за всички поводи. ● Идеален подарък : Елегантна гривна от неръждаема стомана е идеален за мъже, жени, майка и баща, съпруг, съпруга, дъщеря, приятелка на рождени дни, годишнини и т. ● Безплатни подаръци : 2 парчета тюркоаз и 1 парче easy link е безплатна за увеличаване на размера с 18,3 см до 20 виж ● Метални гривни : Изработени от неръждаема стомана, не съдържат олово и никел.Гривна лесно ръжда, обесцвечивается или е подложен на корозия.И му лесно выцвести, отлепване или пляскане.Екологично чист и безвреден за кожата. ● Гривна с уникален дизайн : гривна за магнитотерапии с елегантна синя тюркоаз плътно прилепнала към запястью, за да ви помогне за намаляване на умората и мускулното напрежение.Подобряват притока на кръв, енергия, спокойствие и сън. ● Размер : Дължина-18,3 /20 см (регулирани) Ширина 1,2 см, идеална за големи китките, здрав и удобен, подходящ за всички поводи. ● Идеален подарък : Елегантна гривна от неръждаема стомана е идеален за мъже, жени, майка и баща, съпруг, съпруга, дъщеря, приятелка на рождени дни, годишнини и т.

Декларирани характеристики