.

Билярдна Щека COTCLO за Възрастни за Мъжете и 57 сантиметра От Твърда дървесина Билярдни Професионални Билярдни Сигнали Пръчки 11,5 Мм, С Твърда Фитил Модел: G01116

Билярдна Щека COTCLO за Възрастни за Мъжете и 57 сантиметра От Твърда дървесина Билярдни Професионални Билярдни Сигнали

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【ТЕХНОЛОГИЯ ИЗЛИЗА на НОВО НИВО】 щека с дължина 57 см е изработена от подбрано на ръка качествено дървопрофесионален ламиниран върха на щеката с предварителна обработка, можете да го използвате, след като получи. 【Висококачествен метален интерфейс】 на Съединителната част от разделителната стика 3/4 изработени от месинг с вакуум уплътнение, което осигурява по-пълно залепване, най-предаване на сила, дълготрайна защита и дълготрайност. 【ИЗИСКАН ДИЗАЙН】 - Това е наистина красива реплика с масивна и невероятен дизайн.Реплика е изработен от отборной ръчно от качествена дървесина, а след това е покрит с красива въдица с няколко слоя, който защитава биячите от влагата и се деформират. 【Висока производителност билярдна щека】 Когато приемате този щека в ръце, вие ще бъдете изумени, а усещания благодарение на зашеметяващ дръжката и обратна връзка от вашия изстрел ще ви удиви до дълбочината на душата си. сигнали - най-добрият избор за начинаещи, така и за играчи в лигата, тъй като при тях професионални ламинирани с меки накрайници на щеката и добра правота. 【ВЕЛИКОЛЕПЕН ПОДАРЪК ЗА БАБА БАСЕЙНА!】 Търсите подарък за своя приятел или съпруг?Изискан дизайн и уникална изработка на изработка правят този реплика на произведение на изкуството.Тази реплика ще отговарят на нуждите на начинаещи членове на лигата и доказани в турнири от стрелците, които биха били доволни от подаръка. 【ТЕХНОЛОГИЯ ИЗЛИЗА на НОВО НИВО】 щека с дължина 57 см е изработена от подбрано на ръка качествено дърво.професионален ламиниран върха на щеката с предварителна обработка, можете да го използвате, след като получи. 【Висококачествен метален интерфейс】 на Съединителната част от разделителната стика 3/4 изработени от месинг с вакуум уплътнение, което осигурява по-пълно залепване, най-предаване на сила, дълготрайна защита и дълготрайност. 【ИЗИСКАН ДИЗАЙН】 - Това е наистина красива реплика с масивна и невероятен дизайн.Реплика е изработен от отборной ръчно от качествена дървесина, а след това е покрит с красива въдица с няколко слоя, който защитава биячите от влагата и се деформират. 【Висока производителност билярдна щека】 Когато приемате този щека в ръце, вие ще бъдете изумени, а усещания благодарение на зашеметяващ дръжката и обратна връзка от вашия изстрел ще ви удиви до дълбочината на душата си. сигнали - най-добрият избор за начинаещи, така и за играчи в лигата, тъй като при тях професионални ламинирани с меки накрайници на щеката и добра правота.

Декларирани характеристики

3/4 club:
Length specification:
145cm (57Inch)
Grip diameter:
28.5mm
Weight:
19 ounces
Head size:
11.5mm
Packing:
1x billiard cue:
1xExtender:
[Warm tips]:
? Due to manual measurement the error of the product is 1 to 3 cm depending on the actual product. :
? Due to the different display resolutions the lighting colors will be different and the products will have certain color differences. :