.

Професионални Машинки За Стригане на овце, 850 W Мощен Електрически Машинки За Стригане на Овце, Ножици За Стригане на вълна Животни, Подстригване на Овце, Кози, Алпак

Професионални Машинки За Стригане на овце, 850 W Мощен Електрически Машинки За Стригане на Овце, Ножици За

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

* Изработена от висококачествени суровини, тънък и професионално производство, стабилна производителност * Елегантен и щедър, красив външен вид, издръжлив. * Лесен и удобен за използване, може да се използва бързо. * Ние вярваме, че можем да отговорим на вашите нужди с помощта на висококачествени продукти.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ако търсите добра фейдер, нашите висококачествени електрически ножици за подстригване на коса - най-добрият избор.Това е професионална ножица за грижа за коса и животните, те правят бръснене прост и безгрижен.Характеристики : Подходяща за овце, овцематок, лами, алпака и големи животни с гъста козина.Здрав корпус, с висока скорост, идеален за ежедневна прическа.Регулиране на натиска на острието, като завъртите поворотную бутона.Отлична вентилационна система може да работи в продължение на дълго време.Бесшумность, ниска вибрация, стабилна работа.Мощен и сверхшумный двигател.Гумена дръжка за надеждно улавяне. параметри : Напрежение : 110-240 v Мощност : 850 W Скорост : 2400 об / мин Ширина на острието : 78 мм Шум : 78 db Комплект за доставка : x фейдер x отвертка x бутилка за олио x четка за почистване на x ръководство на потребителя x кутия за съхранение Съвети : 1. Тези ножици не са предназначени специално за кучета и други дребни животни.Но може да се използва на големи кучета или животни, с тежка вълна.

Декларирани характеристики

Voltage:
110-240 V
Power:
850 W
Speed:
2400r / min
Blade width:
78mm
Noise:
78dB
Scope of supply:
x fader:
x screwdriver:
x oil bottle:
x cleaning brush:
x instruction manual:
x storage box:
Tips:
1. This scissors is not specially designed for dogs or other small animals. But it can be used on large dogs or animals on heavy coats. :