.

Комплект силиконови калъфи Съвместим с Аксесоари Oculus Quest 2, Покриване на лицето, Капак за улавяне на контролера, Калъф за предната част на корпуса, Капачка за обекти?

Комплект силиконови калъфи Съвместим с Аксесоари Oculus Quest 2, Покриване на лицето, Капак за улавяне на контролера, Калъф

BGN 41.99

Сума
Налично за поръчка

【Набор от защитни покривала е съвместим с аксесоари Oculus Quest 2】 Нашия набор от аксесоари съвместима с Oculus Quest 2, включително 1 бр силиконов калъф за лице, 1 бр. калъф за предния панел, 2 бр. калъф за дивеч на контролера, 1 бр. калъф за обектив, 5 бр. еднократна калъф за очите.Всички тези защитни калъфи са съвместими с аксесоари Oculus Quest 2. 【За игра на опит и защита на】Предна капачка, предна капачка на корпуса и капака дръжка сензорен контролер, изработени от висококачествен силиконов материал, който не само осигурява мекота и комфорт тактилни усещания, но и предпазва от изпотяване, което може да подобри гейминг изживяване.Освен това, защитен калъф предоставя цялостна защита за вашите аксесоари, съвместими с Oculus Quest 2. Капак на обектива предпазва вашия обектива от прах и драскотини. 【Предна панел, съвместима с Oculus Quest 2】 Тази предна панел, съвместима с Oculus Quest 2, изработен от силиконов материал, мек и гъвкав, огъване много близо до лицето си, а конструкцията на носната лигавицата могат да блокират голяма част от светлината, което ви прави по-потопени в играта.Дишаща и водоустойчив, добре задържащ пот на лигавицата, осигурява ви комфорт. 【Никога не се тревожи за падането на】 Съвместим с Oculus Quest 2, този калъф за сензорния контролер също е изработен от силикон, защитени от изпотяване и не се плъзга.Вие ще получите по-голямо триене, по-добро сцепление.Точни деколтета в капака гарантират, че вашия сензорен контролер grip своевременно да получава сигнали.Универсален дизайн и каишка за предпазване от падане в долната част, осигурява надеждна защита на ръкохватката на сензорния контролер. 【Защитно покритие на корпуса, което е съвместимо с Oculus Quest 2】 Защитната обвивка, която е съвместима с Oculus Quest 2, изработен от силикон с точност до мм и плътно прилепнала към слушалките, ефективно предотвратяване на случайна повреда.Точното местоположение на отвора позволява да се осигури следене на камери и идеалното отвеждане на топлината за намаляване на консумацията на енергия по време на сесии. 【Набор от защитни покривала е съвместим с аксесоари Oculus Quest 2】 Нашия набор от аксесоари съвместима с Oculus Quest 2, включително 1 бр. силиконов калъф за лице, 1 бр. калъф за предния панел, 2 бр. калъф за дивеч на контролера, 1 бр. калъф за обектив, 5 бр. еднократна калъф за очите.Всички тези защитни калъфи са съвместими с аксесоари Oculus Quest 2. 【За игра на опит и защита на】Предна капачка, предна капачка на корпуса и капака дръжка сензорен контролер, изработени от висококачествен силиконов материал, който не само осигурява мекота и комфорт тактилни усещания, но и предпазва от изпотяване, което може да подобри гейминг изживяване.

Декларирани характеристики