.

Метални Фенове Abaodam Вътрешен Вентилатор Печной Вентилатор с топлинна Захранването Вентилатор за икономия на въздуха Вентилатор Газова Камина, Печка Печка на дърв?

Метални Фенове Abaodam Вътрешен Вентилатор Печной Вентилатор с топлинна Захранването Вентилатор за икономия на въздуха Вентилатор

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

ПЕЧКА на дърва - кажете сбогом на силен шум вентилатори с електрически!Можете дори няма да забележите, че вентилаторът е включенВЕНТИЛАТОР ЗА ПОДАВАНЕ на ТОПЪЛ ВЪЗДУХ - МАТЕРИАЛ - Изработен от алуминий и е трайна употреба.КАМИНА ФЕН - КАК се РАБОТИ - Няма нужда от електричество.Произвежда ток чрез преобразуване на топлина от вашата камина или печка на дърва.ВЪТРЕШНА КАМИНА - НАГРЕВАТЕЛЕН съвет - от време на време, изключвайте го и смазвайте мина лесно с масло, за да работи плавно и безшумно!.ПЕЧКА на ПЕЛЛЕТАХ - .Ние гарантираме отлично обслужване на всеки клиент.Ако имате някакви въпроси или съмнения или проблеми с услуги след продажбата на услуги, моля, първо се свържете с нас.Пратката включва 1 х вентилатор за печката Характеристики-Цвят : златист вътрешна камина. -Скорост : 1300 об/мин Вентилатор за дърва на горелката. - Работна температура : метални фенове 50 °С-350 °C. - Размер : вентилатор за подаване на топъл въздух около 13x10x19. - Дебелината на стената на фурната : 160-210 мм - Материал : алуминий вентилатор за дърва - Само от време на време вытирайте с него прах и смазване на вал малко масло, за да работи плавно и безшумно!Вентилатор за печки - Не изисква електричество.Производство на електрическа енергия чрез преобразуване на енергията от вашата камина или печка на дърва-печка с дърва. - Кажете сбогом на силен шум вентилатори с електрически!Вие дори няма да знаете, че вентилаторът е включен в log wood фен. - Изработен от устойчив на използване на промишлено фен. - Обемът на въздуха не е толкова голям, като електрически вентилатор, но достатъчно за подаване на горещ въздух в цялото помещение се захранва от фенове.Описание на продукта Метална камина, fan Той работи, защото е форма на енергия.печка на дърва, Като този камина, вентилатор работи без батерии или електричество?Това изглежда невъзможно, но този печной вентилатор работи без батерии, кабели или електричество.консумативи за печки на дърва Температури, надвишаващи този диапазон, може да доведе до увреждане на вентилатора и блокове, вырабатывающих електроенергия.вентилатор за печки на дърва Този фен е проектиран за използване на отделно стоящи печки с нормална температура на повърхността от 50 °C до 350°C.

Декларирани характеристики