.

Лилава Мъгливо Неопреновая Термоизолированная чанта за Обяд за Жени, Мека Голяма, с Допълнителен Джоб, Свалящ се, Регулируем Чанта за Обяд по рамото, Чанти за мъже, ?

Лилава Мъгливо Неопреновая Термоизолированная чанта за Обяд за Жени, Мека Голяма, с Допълнителен Джоб, Свалящ се, Регулируем

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

★ 【 Голям размер чанти за обяд】 Размери чанти за обяд Violet Mist представляват 12,9 "L x 12,9"H x 6,14" W, така че няма нужда да се притеснявате за това, че храната не могат да се побератРегулируема и подвижна нескользящий презрамка осигурява удобна переноску, не нагружая рамото.Тази еластична чанта е подходяща дори и за най-обемни контейнери, по-широко дъно държи чантата си в изправено положение.Както и допълнителен външен джоб запазва място за телефон, закуски или други съдове за готвене. ★ 【Нетоксичен И не съдържа PVC】 Нашата неопреновая чанта за обяд безопасно и экологична, може да се пере на ръка, и тя може да ви помогне да дадат своя принос в опазването на околната среда, няма да изваждаме хартиени и пластмасови опаковки.И това също ще запази храната свежа. неопрен с дебелина 5 мм и ще запази вашата кутия за закуска, бутилка и т. в безопасност, и това е много лесно за почистване. ★ 【Идеалният ИЗБОР на подаръци】 Чанта за обяд Violet Mist има много дизайни : еднорог, русалка, акула, алпака, космос.Плоско дъно го пази в изправено положение, и тя може да се използва като чанта за книги или за пазаруване.Те могат също така да се превърне в перфектният избор на подаръци за любимите си, като Ден на майката, Коледа, деня на благодарността и т. Нови подаръци за рожден ден, за вашия приятел, родители, семейство и т. ★ 【Качествен неопреновый материал】 : Калъф за лаптоп Violet Mist е изработен от неопренового материал с дебелина от 5 мм. Дебел неопреновый материал осигурява удобен захват и предпазва вашия лаптоп и други предмети, които се намират вътре, от драскотини.Водоустойчива функция предпазва вашия телефон, карта, пари в брой, монети и други предмети, които се намират вътре, от малък дъжд или неочаквани разливи. ★ 【ИЗДРЪЖЛИВ ДИЗАЙН】 Конструкция с цип е много лесен за използване, както и еластичен материал помага за запазване на обяд свеж и увеличаване на срока на служба на опаковките за обяд.Регулируема и подвижна нескользящий презрамка осигурява удобна переноску, не нагружая рамото.Преносим и елегантен, подходящ за различни поводи.Този неопреновый пакет за обяд сигурно, може да се пере, и той може да ви помогне да дадат своя принос в опазването на околната среда, няма да изваждаме хартиени и пластмасови опаковки.И това също ще запази храната свежа.Можете да използвате тази неопреновую чанта за обяд много други начини : за пазаруване в магазините за хранителни стоки, за мокри бански костюми, за пикник, за бутилки и храна или просто да я използвате като чанта.

Декларирани характеристики