.

Анатомическая модел на кожата LVCHEN - Модел Анатомия слоеве на кожата с 35-Кратно по-голяма става Анатомическая модел на кожата, за научно изследване или обучение на п?

Анатомическая модел на кожата LVCHEN - Модел Анатомия слоеве на кожата с 35-Кратно по-голяма става Анатомическая модел на

BGN 24.70

Сума
Налично за поръчка

?【Висококачествени материали】 : 3d модел на skin е направена от екологично чист материал PVC, сигурна и трайна ?【Изящна изработка】 : при обучение на модели на кожата се използва подобрена цветна картина, която е с красив външен вид и добре видима. ?【Цифрова идентификация】 : Различните части на модела на епидермиса маркирани с различни номера, което е удобно за прецизно обучение. ?【Лесно да носите със себе си】 : модел на структурата на кожата лек на тегло и лесно за носене. ?【Многоцелеви】 : анатомическая модел на кожата - добър модел за комуникация лекар-пациент, добър инструмент за обучение, и е идеално за декорация на салони за красота. ?【Висококачествени материали】 : 3d модел на skin е направена от екологично чист материал PVC, сигурна и трайна. ?【Изящна изработка】 : при обучение на модели на кожата се използва подобрена цветна картина, която е с красив външен вид и добре видима. ?【Цифрова идентификация】 : Различните части на модела на епидермиса маркирани с различни номера, което е удобно за прецизно обучение. ?【Лесно да носите със себе си】 : модел на структурата на кожата лек на тегло и лесно за носене. ?【Многоцелеви】 : анатомическая модел на кожата - добър модел за комуникация лекар-пациент, добър инструмент за обучение, и е идеално за декорация на салони за красота. ?Описание : Разширена модел на кожата се състои от две части, епидермиса и дермата, които са свързани с подкожната на фибри и дълбоките тъкани и показват йерархия на тъканите на епидермиса и дермата, както и подкожната тъкан и придатъци на кожата (включително косата, мастните жлези, потни жлези и нервните окончания) ?Характеристики : Материал : висококачествен PVC Цвят, както е показано на снимката Размер : (20*12*12 ) cm Тегло : 0,45 кг ?Продукти включват : 1 x Модел анатомия на кожата (35x) 1 × Структурна схема.

Декларирани характеристики